Oldevej 30, 5970 Ærøskøbing

CHARMERENDE NEDLAGT LANDBRUGSEJENDOM MED GODE UDBYGNINGER

Det er med fornøjelse, at vi i dag tager jer med til Oldevej 30, hvor denne charmerende landejendom står klar til nye ejere. Ønsker I et hjem med god plads - også til hobbylivet, så er I havnet det helt rigtige sted.

Oldevej ligger blandt åbne marker og grønne vidder på smukke Ærø, hvor naturen er i højsæde og hvor alt ånder fred og ro. Ærø indbyder til friluftsliv, og hvad end I er til lystfiskeri, vandring, cyklen eller friske dukkerter i havet, så har I mulighed for at dyrke det hele lige her. Samtidig har I kun ca. fem minutters kørsel til Ærøskøbing, hvor de daglige indkøb kan klares og hvor I også finder spisesteder, specialbutikker, skole og alt, hvad I ellers har brug for i hverdagen.

I overtager nøglerne til en 161 m2 stor landejendom med tilhørende kælder på 12 m2 og gode udbygninger, der indeholder maskinhus, disponible rum, stald og værksted. Her er altså masser af plads til livet - både familielivet, dyrelivet, hobbylivet og udelivet, for samlet set er grunden nemlig på 4.772 m2, fordelt på to matrikler.

Selve stuehuset fordeler sig over et plan med tre værelser, to stuer, et badeværelse, køkken og bryggers. Her er tale om gode regulære rum, der nemt kan indrettes og anvendes efter jeres behov. Endvidere er der mulighed for at tilpasse planløsningen ved eksempelvis at åbne op mellem den ene stue og køkkenet, for dermed at skabe et stort og inkluderende køkken-alrum. Husets gennemgående stand er fin, så der er ikke behov for de store renoveringsprojekter, men der er stadig plads til, at I kan sætte jeres personlige præg. Både køkkenet og badeværelset er holdt i enkle, tidløse design og materialer, og her er gennemgående hvide vægflader og pæne gulve i hele huset. Med andre ord er ejendommen lige til at flytte ind i.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.