Hundtofte 10, Hundtofte, 5771 Stenstrup

STOR VILLA I LANDLIG IDYL

Hundtofte 10 er den rette beliggenhed for jer, der gerne vil bo i naturrige omgivelser, hvor alt ånder idyl. Den landlige stemning understreges af de grønne marker og åbne arealer, der breder sig som nogle af jeres nærmeste naboer og sætter stemningen i området. Alligevel er I bare ganske få minutters cykeltur fra Stenstrups hyggelige hjerte, hvor I bl.a. finder Dagli'Brugsen, skole, idrætsforening, sportshal og Stenstrup Station, hvorfra I bl.a. kommer til Odense på ca. en halv time og til Svendborg på ca. 10 minutter.

I overtager nøglerne til en 212 m2 stor villa, som står på en solrig og meget overskuelig grund på 591 m2. grunden er anlagt med et dejligt terrassemiljø med drivhus og grønne arealer, som indbyder til børneleg såvel som afslapning. Best af alt er udsigten til den smukke natur, der både kan nydes fra haven og fra huset.

Bag hoveddøren strækker huset sig over tre plan - inklusiv en anvendelig hems, der nemt kan indrettes som gæsteværelse, ekstra soveværelse eller lignende. Huset er skræddersyet til familien, der her får nogle skønne leverum og masser af plads til både børn og voksne. I stueetagen finder I det store og lyse køkken med tilhørende bryggers. Fra spisekøkkenet er der videre adgang til et værelse, der vil være helt oplagt at inddrage som en opholdsstue. Etagen fortsætter med tre værelser og et badeværelse med separat bruseniche, som nemt kan agere børneafdeling. Der venter jer nemlig et stort master bedroom og endnu et badeværelse på 1. salen, hvor I som forældre kan finde jer til rette. Det er også her I har villaens store stue med brændeovn, som skaber samlingspunktet i hjemmet.

Alt i alt er der tale om en god familievilla med en attraktiv beliggenhed.
Kontakt os for en fremvisning.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'