Skolevej 15, 5953 Tranekær

Helårs eller fritidshus - med god beliggenhed og udsigter over marker

Med denne bolig kan du enten erhverve dig dit næste hjem eller fritidshuset. Her får du en flot og velholdt bolig, med direkte udsigt over smukke marker og med luft omkring dig. Villaen er opført i 1877, men er løbende vedligeholdt og fremstår rigtig pænt og med gedigne materialer. Med et samlet boligareal på 120 kvadratmeter samt 24 kvadratmeter registreret erhverv, får du her en villa hvor pladsen virkelig er udnyttet. Der er masser af muligheder for at have hobbyer, da der på grunden findes et dejligt stort værksted. Med de det registreret erhverv kan boligen være oplagt til at starte eget erhverv - tidligere har der f.eks været frisør. Som børnefamilie får du også en god placering med skolebus, boldbaner, idrætsfaciliteter, bager og brugs tæt på ejendommen. Bager og brugs har du kun 4 minutter til samt 10 minutter på cykel til skov og strand. Derudover kan du komme til Svendborg og Odense på henholdsvis 25 og 45 minutter i bil.

Når du træder ind i villaen tilgår du entré med fordelingsgang til 1 godt værelse (En del af erhverven) og videre ind til det resten af boligen, hvor du har adgang til stor og luftig spisestue, hvor du endvidere har adgang til husets gode og praktiske køkken, samt i den anden retning adgang til stuen. I både køkken/spisestue og stuen kan du hygge om boligens 2 brændeovne. Udover de to brændeovne som skaber varme, er der indlagt gulvvarme i hele stueetagen. 1. salen er indrettet som et stort værelse i dag, men der kan evt. deles op og laves til flere værelser. Hele herligheden fremstår med et flot energimærke C.

Grunden er udlagt med hække, græs og terrasse, som forholder sig nem at holde. På grundens terrasse og i resten af haven, kan du nyde sommerens solstråler, hvor den den gode udsigt ej heller må glemmes.

Vækker denne ejendom lige så meget interesse hos jer, som hos os? Så kontakt os for fremvisning.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'