Gormsvej 23, 4200 Slagelse

VELHOLDT VILLA MED FLOT GRØN HAVE

Her tilbydes en stemningsfyldt villa på 138 m2 i det vestlige Slagelse. Huset er bygget i 1969 og ligger på en 894 m2 stor grund. Huset passer til børnefamilien eller de lidt ældre, der gerne vil nyde de rolige omgivelser.

Boligen har en dejlig aflang stue med trægulv, flot lysindfald og udgang til udestuen, der ligger midt i den flotte have. Der er 2 gode børneværelser og et stort soveværelse. Alle med indbyggede skabe. Rummelig entre med plads til tøj og sko. Desuden bad med brus og gulvvarme, samt et gæstetoilet. Begge renoveret i 2018.
Det funktionelle køkken er det oprindelige. Det samme er bryggers med spisekammer. Der er god mulighed for at kombinere disse rum, så der bliver større plads i køkken/spiseområde. Huset rummer også et praktisk arbejdsrum/fyrrum med plads til hobby og værktøj m.m.

Der er væg-til-væg tæpper i værelser og entre samt udestue.

På ejendommen er der yderligere en carport med skur/opbevaring. Der er 4 dejlige terrasser rundt om huset samt drivhus. Haven er meget smuk og velplejet med både grøntsager, blomster, frugttræer og -buske. Et praktisk hus med fuld sol hele dagen.

Tæt på boligen er børnehaver, Marievangsskolen samt Slagelse Gymnasium og andre uddannelsesinstitutioner. Der findes flere dagligvarebutikker i nærheden. Busstop er ligeledes tæt på huset. Centrum af Slagelse samt stationen kan nås på 10 min. på cykel.

Min Bolighandel er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med lave salærer og høj kundetilfredshed. Vi prioriterer en tæt kundekontakt og et højt serviceniveau, for at sikre vores kunder den bedste oplevelse. For mange kan boligmarkedet hurtigt virke som en jungle fyldt med uvisheder - uanset om man skal sælge eller købe. Vi er til for at gøre hele processen lidt nemmere for dig. Vælg Min Bolighandel som ejendomsmægler, og få en troværdig og sikker samarbejdspartner.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'