Rugmarken 4, 4200 Slagelse

FLOT OG VELHOLDT ETPLANS VILLA PÅ ROLIG VILLAVEJ

Nu kan I blive de heldige indehavere af denne lysfyldte etplans villa med gulvvarme overalt, der ligger på en dejlig grund i Kirke Stillinge. Her bliver I en del af et rolig og børnevenligt kvarter med nærhed til skole, børnehave og den lokale brugs, og ejendommen giver et flot førstehåndsindtryk fra vejen, hvor den præsenterer sig som et Interbyg-hus fra 2007.

Træd indenfor i entréen, hvor der er plads til overtøj og sko; her har I endda mulighed for at lave ekstra skabsplads, skulle I ønske det. Går I ad åbningen på højre hånd, kan I via et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler nå køkkenet, der ligger i åben forbindelse med et alrum. Da det kun er nuværende ejer, der har boet i boligen, fremtræder alt i et velholdt og tidløst design, og alle hårde hvidevarer er selvfølgelig installeret, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt. Fra alrummet er der direkte udgang til en skøn, sydvestvendt terrasse, men vi vil åbne døren ind til en værelses afdeling med to værelser og et godt badeværelse. Her får børnene eller teenagerne deres eget afsnit med privatliv og mulighed for leg. Det ene værelse er med udgang til carport, så hvis man f.eks. skal have kontor/klinik eller andet erhverv hjemme, er der her en fin mulighed.
Fortsæt nu tilbage i alrummet, og bevæg jer ad dobbeltdørene ind i den rummelige stue, der efterlader et indbydende indtryk med et dejligt lysindfald og udgang til terrassen. Herfra tilgår I boligens sidste to værelser, hvoraf det ene vil være en oplagt forældre afdeling med walk-in og eget badeværelse.

Med ejendommen følger den dejligste have, hvor I kan nyde sommeren på terrassen, der ligger rigtig godt i forhold til solen. Her er der plads til alle havemøblerne, grillen og solsengen, og et område er overdækket, så I kan søge skygge, når sommeren er på sit højeste, eller læ når vejret går den vej. Haven er desuden anlagt med mange fine kroge, og frugttræerne giver jer bl.a. mulighed for at høste æbler af egen avl. Carporten der er dobbelt, er en integreret del af ejendommen, og i tilknytning hertil er der etableret et skur.

Beliggenheden er familievenlig, da I her bliver en del af et lukket vænge med et minimum af trafik. Der er kort afstand til alle fornødenheder i Kirke Stilling; f.eks. er der en tryg skolevej med stisystem til den lokale skole, SFO og idrætshal. Dagtilbud og indkøb er også inden for rækkevidde, og som et ekstra plus vil i bo tæt på stranden, der kun er 6 minutter væk i bil.

En virkelig dejlig etplans villa, som bliver et rart hjem for en ny familie. Kontakt os gerne for en fremvisning.

Min Bolighandel er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med lave salærer og høj kundetilfredshed. Vi prioriterer en tæt kundekontakt og et højt serviceniveau, for at sikre vores kunder den bedste oplevelse. For mange kan boligmarkedet hurtigt virke som en jungle fyldt med uvisheder - uanset om man skal sælge eller købe. Vi er til for at gøre hele processen lidt nemmere for dig. Vælg Min Bolighandel som ejendomsmægler, og få en troværdig og sikker samarbejdspartner.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'