Kongelyset 7, 4200 Slagelse

FLOT OG VELHOLDT VILLA TÆT PÅ SLAGELSE CENTRUM

Tæt på indkøb, byliv og grønne områder ligger denne skønne villa fra 1951 og venter på nye ejere. Et oplagt køb for den lille familie eller de unge førstegangskøbere, der drømmer om have og hjemmehygge og om at kunne kalde sig husejere for første gang.

En velholdt forhave og en flisegang byder velkommen til Kongelyset 7, der med sin røde murstensfacade og sit tegltag fremstår klassisk og indbydende. En kort trappe fører op til den hvide hoveddør, der åbner ind til jeres nye hjem. Det første I møder, er en rummelig entré med skabsplads, og herfra er der indgang til husets to værelser samt stuen. Starter vi med at dreje til højre, bevæger vi os ind i et ideelt soveværelse med dobbeltskab og vindue mod forhaven. Som nabo hertil ligger stueplanets andet værelse, der med sine dobbeltdøre ud mod terrassen kan fungere som både stue eller et ekstra værelse.

Tilbage i entréen finder vi nedgangen til kælderen, som vi venter lidt med endnu, samt husets badeværelse, der har badekar og flotte cremefarvede vægfliser. Overfor badet er indgangen til stuen, der med både terassedør og to vinduespartier har et skønt lysindfald, og da køkkenet ligger i direkte forlængelse heraf, er det oplagt at placere spisebordet her og nyde aftensmaden med udsigt til haven. Køkkenet er i tidløst design med hvide overflader og mørke bordplader og står med alt i hårde hvidevarer og god bordplads klar til alle, der elsker at lave mad. Hele stueplanet, der dækker 83 kvadratmeter, har flotte trægulve, og drømmer I om en anden rumfordeling, så er det bare at vælte en væg og indrette jer, som I har lyst.

Så er det blevet tid til kælderen, som er en betragtelig bonus ved huset, med samme antal kvadratmeter som stueplanet. En rummelig gang fører her videre til hele fem disponible rum og et lækkert bryggers, der har mørkt flisegulv og flotte sorte skabe samt håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. Hernede er det kun fantasien, der sætter grænser, med mulighed for værksted, krearum og masser af opbevaring. Bevæger vi os udenfor, så er der i forlængelse af hele huset en dejlig stor sydvendt træterrasse, hvor I kan nyde eftermiddagssolen. Til de knap 900 kvadratmeter grund hører også en dejlig have, hvor der er fri leg for alle med grønne fingre.

Vender vi til sidst blikket væk fra huset og ud mod området, så får I en dejlig beliggenhed, hvor alt det gode i Slagelse er indenfor gåafstand: Dagligvareindkøb, restauranter og butikker, biograf og Slagelse Musikhus samt det grønne område Lystanlægget. Desuden ligger både Kongelyset institution samt Antvorskov skole tæt på, og en ti minutters cykeltur væk ligger Slagelse Station, som har gode togforbindelser mod både øst og vest.

Vi glæder os til at se jer på Kongelyset 7!

Min Bolighandel er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med lave salærer og høj kundetilfredshed. Vi prioriterer en tæt kundekontakt og et højt serviceniveau, for at sikre vores kunder den bedste oplevelse. For mange kan boligmarkedet hurtigt virke som en jungle fyldt med uvisheder - uanset om man skal sælge eller købe. Vi er til for at gøre hele processen lidt nemmere for dig. Vælg Min Bolighandel som ejendomsmægler, og få en troværdig og sikker samarbejdspartner.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'