Pantholm 32, 4200 Slagelse

148 BOLIG KVM. OG 130 KVM. GOD KÆLDER

Skal jeres næste boligkapitel udspille sig i en skøn villa med en hyggelig have i det Sydvestsjællandske? Så er I kommet til det rette sted. Her er boligen til parret eller børnefamilien, som ønsker sig et fint hjem i rolige rammer med kort afstand til både naturoplevelser og bymidte, mens Hovedstaden kan nås med en times kørsel.

Det er med fornøjelse at vi byder jer indenfor på Pantholm 32; her venter jer rigelige etagemeter fordelt på 148 boligkvadratmeter, en grundstørrelse på 896 kvadratmeter foruden et kælderareal på hele 130 kvadratmeter; her finder I plads at brede jer på både udendørs og indenfor, mens ejendommen er særdeles velegnet til jer, der dyrker en pladskrævende hobby, har hjemme kontor eller måske vil have gildesal eller motionsrum.

Inden døre har I udsigt til et nyere spisekøkken, som indbyder til samling om måltiderne og præsenterer sig særdeles flot. Køkkenet er af nyere dato og rummer integrerede hårde hvidevarer, lyselementer i loftet og rigelig skabsplads. Villaens flisebadeværelse fremtræder velholdt med gulvvarme, bruseniche, håndklædetørrer, lyselementer i loftet og udfluftningsvindue. Udover badeværelset forefindes også gæstetoilet.

Hertil kommer to gode og møblerbare værelser - det ene med walk-in closet (dette kan laves om til et ekstra værelse) - foruden boligens rummelige dagligstue med mange indretningsmuligheder, brændeovn og vinduespartier fra gulv til loft, som sikrer et flot lysindfald. Fra stuen leder dobbeltdøre til ejendommens skønne og sydvestvendte fliseterrasse med udsigt til mange lyse timer og solrige dage på matriklen.

Boligen fremtræder klar til indflytning med fine og funktionelle faciliteter, hvidmalede vægge og pæne trægulve, mens der i boligens badeværelse findes raffinerede klinkegulve, som er lette at vedligeholde. Villaens ene værelse er indrettet med gulvtæppe, således at trægulvet er skånet for skrammer på trods af leg og livlig aktivitet.

Villaen bærer præg af løbende vedligeholdelse og man fornemmer, at den er blevet passet rigtig godt på af sine forhenværende beboere. En vinkeltrappe leder til boligens kælderplan, som byder på et yderligere badeværelse i flot stand, et vaskerum, hele fem disponible rum og udgang til en rummelig garage. I kælderplan kan oplagt indrettes gildesal ved at slå to rum sammen. Den ugenerede og hyggelige have byder - foruden den dejlige terrasse - på grønne arealer, høje træer og fin beplantning, en dam, et drivhus, et bålsted og to haveskure.

Med denne adresse befinder I jer i et roligt villakvarter med kort afstand til indkøb, dagtilbud og Søndermarksskolen, mens Slagelse bymidte - og station kan nås med fem til syv minutters kørsel. Nær ejendommen finder I store, grønne arealer foruden den smukke naturpark Skovsø. Her har I desuden nem afkørsel til motorvejen, hvilket må siges at være ideelt for pendleren.

Denne skønne ejendom, er et kig værd!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'