Hvedevænget 16, 4200 Slagelse

ARKITEKTTEGNET LUKSUSVILLA MED SPÆNDENDE INDRETNING

I ankommer til Hvedevænget 16, Kirke Stillinge, hvor en spændende og anderledes villa venter jer. Det arkitekttegnede hus fra 2007 er nemlig opført i kvalitetsmaterialer og med en yderst populær adresse, der både er børnevenlig og tæt på alle dagligdagens fornødenheder.

Set udefra står huset med hvide facader og sort tegltag samt en indkørsel mod den indbyggede garage. Netop garagen er værd at se nærmere på, for den er stor nok til både bil, cykler, værksted, fitnessrum eller familiens fester, og den er endda opvarmet og isoleret, så den fungerer som en forlængelse af hjemmet.

Selve huset har to indgange: en til bryggerset og en til opholdsrummet i midten af ejendommen. Førstnævnte er især praktisk, når man kommer hjem med regnvåde jakker, mens gæsterne kan benytte sig af hovedindgangen, der har en indbygget garderobe samt ekstra opbevaringsrum/viktualierum og ligger med fri adgang til først køkkenet og dernæst alrummet. Loftet er ført til kip, og der er mange spændende vinkler og et rigtig godt lysindfadl. Gulvene er beklædt med klinker, og køkkenets elementer er holdt i hvid og sort med en praktisk vaskeø som det centrale element. Herfra er der på venstre hånd adgang til stuen og dernæst til forældrenes fløj med soveværelse, walk-in og en suite badeværelse med 2 håndvaske og en bruser hvor der er plads til hele familien på en gang.

Husets anden fløj består af et stort gangareal med plads til leg eller kontor, og derudover findes tre gode værelser, hvor det ene har hems, samt et stort badeværelse med hjørnebadekar og god plads til f.eks. puslepude. Hele vejen igennem er indretningen holdt i stilrene kvalitetsmaterialer, og der er gulvvarme overalt.

En udgang fra stuen, en fra gange og to fra alrummet forbinder det indre med det ydre. Mod sydvest ligger nemlig den delvist overdækkede terrasse vendt mod den private have, der er nem at holde ved lige og er afskærmet fra naboerne med en tæt hæk.

Hvedevænget ligger i Kirke Stillinge, en lille by, der faktisk har det hele indenfor en kilometer. Således når man vuggestue, børnehave, skole, idrætshal og Dagli'Brugsen på få minutter, mens der også er spejder, galleri, forsamlingshus og sportsaktiviteter indenfor bygrænsen. Selve Hvedevænget er i øvrigt en lukket, og dermed en tryg vej, der ligger tæt på grønne arealer og legeplads, hvor områdets yngste kan lege sammen, og så er det værd at bemærke, at der er stisystem til skole og 2,5 kilometer til stranden.

Velkommen.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'