Krogvej 2, Skørpinge, 4200 Slagelse

HYGGELIGT BONDEHUS FRA 1877 MED SJÆL OG CHARME

HYGGELIGT BONDEHUS FRA 1877 MED SJÆL OG CHARME

Dette charmerende hus er perfekt til jer, der sætter pris på en bolig med historie og antikke detaljer både inde og ude. Her får I hyggelige træbjælker og bondehusvinduer, der med til at give ejendommen dens karakter og smukke udstråling. Huset et perfekt tilbud til opkøb til udlejning eller børnefamilien og parret, der leder efter en bolig med sjæl og muligheder til en fornuftig pris.

I får 127 kvadratmeter bolig til rådighed og de bedste forudsætninger til at danne jer et dejligt hjem. Derudover er boligen sammenbygget med et 24 kvm. udhus i boligstandard. Hoveddøren åbner op til entréen, som er forbundet med den ene stue og køkkenet, der giver jer god plads, så I kan sætte jeres eget præg på indretningen. Det næste rum er bryggerset, hvor I finder fyret, vaskemaskine og håndvask, imens der også er en gang, der fører videre ned til det disponible rum der er i boligstandard. I stueplan finder I endvidere et værelse samt badeværelset, hvor I får toilet, vask og bruseniche. Ovenpå får I et loftrum samt et stort repos der nemt kan deles op til f.eks. værelse og stue, der er hyggelige skråvægge, loft-til-kip og masser af lys fra skråvinduerne, så I nemt kan se ud på den blå himmel eller høre regnen tromme på glasset. Endvidere er der et hyggeligt værelse.

Udenpå står huset også fint med sin rød-lige facade, hvidmalede gavl og mørke tag, imens bygningen vinkler sig om en hyggelig, vestvendt gårdhave med fliseterrasse. Grunden er delt op to, så I får gode mulighederfor at lave et værksted eller køkkenhave, uden at børnene eller hunden render rundt i den. Der er klargjort til vand og strøm allerede.

Ejendommen ligger i tæt kontakt med markernes idylliske natur, imens bussen har stoppested næsten lige foran jeres hoveddør, så I kan komme til Slagelse på bare 13 minutter. I området er der både forsamlingshus og den gamle, smukke Skørpinge Kirke, imens I kun skal køre i fire minutter for at komme til forskellige supermarkeder, hvor I kan klare de daglige indkøb. Området har også forskellige skoler og dagtilbud, der både kan nås på cykel eller med bussen.

Velkommen!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'