Frederikslundvej 17, Ll Frederikslund, 4200 Slagelse

CHARMERENDE VILLA MED UDSIGT TIL MARK OG SKOV

På Frederikslundvej 17 ligger jeres næste hjem med udsigt til marker og skov. Villaen er opført i 1922, og der hersker fortsat en autentisk atmosfære, der bærer præg af datidens detaljer og sjæl på trods af løbende renoveringer og opdateringer. I bliver præsenteret for et samlet råderum på 164 kvadratmeter, og hjemmet henvender sig til børnefamilier, forældrekøb, udlejning og dem, der vil renovere - mulighederne er mange, grib dem!

Ejendommen fik lagt nyt tag på i 2004, men nok om det ydre og nu til det indre. Her træder I indenfor i stueplan, hvor entréen tager imod jer. I forbindelse med entréen findes trappen til førstesalen, og desuden finder I badeværelset på højre hånd med gulvvarme, vaske- og tørrefaciliteter samt separat brus. Dertil får I glæde af to kæmpemæssige stuer, der inviterer på timevis af samvær i familiens tegn.

Køkkenet og badeværelsesmøblet blev opsat for fire til seks år siden, og i køkkenet er der god plads til at lave et dejligt måltid - I kan med fordel vælte væggen mellem køkken og stue, således der skabet et åbent køkken-alrum. Slutteligt venter en gang og en entré - vi kan desuden oplyse, at der er en nyere brændeovn, som vil varme jer i de kolde måneder.

Planløsningen er rigtig fleksibel, hvorfor der er mulighed for at lave to ekstra værelser ved at dele det store værelse op på overetagen, men I kan også inddrage noget af stuen til at skabe endnu et værelse.

Beliggenheden er rigtig spændende med naturen som omdrejningspunkt. Her kan I nemlig færdes frit i den nærtliggende skov, der byder op til gode stunder blandt de høje træer. I bosætter jer i Frederikslund, som er beliggende i smørhullet mellem Sorø og Slagelse - der er nemlig 12 minutters kørsel til begge byer fra adressen. Her finder I alt til hverdagen, såsom skole, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder.

Vi glæder os til at se jer til en fremvisning.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'