Ulstrupvej 42, Ulstrup, 4281 Gørlev

VELDISPONERET OG CHARMERENDE BONDEHUS.

Hold godt fast på både hat og briller, for I vil gerne se skarpt, når vi nu præsenterer denne perle af et bondehus, der står placeret mellem marker og træer i bedste Morten Korch stil. Her får I virkelig landlig idyl for alle pengene uden at give afkald på en praktisk hverdag med et hus, der rummer gode og moderne faciliteter samt en beliggenhed, der er tæt på natur såvel som hverdagens gøremål.

Lad os starte indenfor, for her er der masser at se. Hjemmet råder over 145 veludnyttede kvadratmeter, der fordeler sig over to plan. I stuetagen kommer I indenfor via en rummelig entré, hvorfra I også kan vælge at bevæge jer ovenpå eller videre ind i det klassiske landkøkken, der er i åben forbindelse med stuen, hvor I får god plads til alle jeres møbler. Både stuen og køkkenet fremstår lyst og indbydende, og rummene inviterer i høj grad til samvær mellem familie og venner. I stueetagen finder I yderligere en værelsesafdeling, der består af to gode, indretningsvenlige værelser og et flot badeværelse med separat brus. Husets overetage består af to rum, hvor det ene nemt kan deles i to, så der etableres endnu et rum heroppe. Udover den fordelagtige planløsning, vil I her få glæde af smukke detaljer som bjælker i loftet, store glasdøre ud til den grønne grund samt en hyggelig brændeovn i stuen, og hjemmet er gennemgående velholdt og står helt klar til indflytning.

Glæderne fortsætter udenfor, hvor huset, der er med stråtag, pryder en grund med træer, en dejlig have og ikke mindst en udsigt til marker så langt øjet rækker. På grunden finder I også et velbygget anneks, der kan bruges til alt fra gæstehus til hobbyrum, og ønsker I mere plads at boltre jer på, er der evt. mulighed for at købe nabogrunden, så I får en dejlig stor have.

Med en beliggenhed midt i den ærkedanske natur, ikke langt fra Gørlev by, kommer I næppe til at mangle noget her. Indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner samt adskillige aktivitetstilbud for både børn og voksne findes i Gørlev, der ligger ca. tre kilometer fra adressen. Får I nok af fuglesang og landsbystemning, kan I også hurtigt komme til byer som Slagelse på 20 minutter, Holbæk på 40 minutter og Kalundborg på 25. Disse er alle byer, hvor mulighederne står i kø, hvad end det gælder arbejde, shopping eller en aften i byen på restaurant eller i biografen.

Så tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvad end I er en lille familie eller et par, der søger nye, charmerende rammer. Her tør vi godt love, at I kan falde hurtigt til.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'