Kildemarksvej 31, Stillinge, 4200 Slagelse

Åbent hus: 10.07.2022 fra kl. 13:00 til kl. 13:30

CHARMERENDE EJENDOM MED TO GRUNDE I FREDELIGE OMGIVELSER.

På Kildemarksvej 31 ligger en charmerende ejendom fra 1877, hvor I bliver de glade ejere af autentisk atmosfære, god planløsning og en mulighedsrig havegrund. Den ene halvdel af huset består af bindingsværk, hvilket understreger charmen, der i sandhed hersker her på adressen. Beliggenheden er der heller ikke en finger at sætte på, da I befinder jer tæt på strand samt kort afstand til Kirke Stillinge.

Her rejser villaen sig i to plan, hvor I får glæde af 165 kvadratmeter, der udspiller sig på en særdeles rummelig entré med vaskefaciliteter og gode muligheder for at hænge overtøjet op. Entréen glider over i et gangareal, hvorfra stueplanets to værelser tilgås samt et badeværelse med separat bruseniche, toilet og udluftningsvindue. For enden af entréen er der rig skabsplads, mens trappen til førstesalen ligeledes findes her. Bevæger I jer videre nås køkkenet, der er opført i solide elementer med integreret hårde hvidevarer, og i åben forbindelse heraf nås spisestuen, hvor et udsøgt måltid kan nydes omkring spisebordet.

Mellem spisestue og stuen er der niveauforskel, og i stuen er der både skifferklinker samt pejs i stuen, der er indbegrebet af hygge. Hjemmets resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen, der breder sig over en åben repos, der fungerer som en stue med en Morsø brændeovn samt endnu et værelse. Dette hjem henvender sig til par eller børnefamilier, hvor de ind- og udvendige kvadratmeter tilgodeser jeres behov.

Her får I glæde af to grunde med bl.a. garage samt mulighed for egen køkkenhave på grunden overfor, som følger med. Derudover får I glæde af en sydvendt terrasse, der har rigtig godt potentiale, alt imens I kan nyde solens bedste timer.

Vender I blikket mod omgivelserne, er der en direkte cykelsti op til Kirke Stilling, hvor der findes Dagli'Brugsen, daginstitutioner og skole, som går op til 9. klasse. Derudover er der ikke langt til Kelstrup Strand, hvor I kan bade i bølgen blå, mens udsigten til Storebæltsbroen er rigtig skøn.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'