Nordrupvej 35, Nordrup, 4200 Slagelse

PRAGTFULD VILLA MED DEJLIG BELIGGENHED I NORDRUP

Velkommen til Nordrupvej 35 - her ligger en fantastisk villa, som nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til familien eller par, der ønsker sig en charmerende sjæl i sin bolig, med god plads, uden at I behøver at gå på kompromis med beliggenheden.

Beliggenheden er rigtig fin, i rolige Nordrup, her får man masser af tryghed og ro i det hyggelige landsbymiljø. Samtidigt behøver I dog ikke at gå på kompromis med bekvemmeligheden til hverdagen, med skole og institution kun 1,8 km fra hoveddøren. Pendler man? Er der desuden kort til busforbindelser til Slagelse station - derfra finder man togforbindelser til hele landet. Ellers kan I også komme til Slagelse midtbys hyggelige butikker og restauranter på kun 12 min i bil.

Ejendommen er opført i 1890, og den er velplejet med det bevarede bindingsværk, der er med at til at give boligen en helt unik både sjæl og charme. Man føres af indkørslen op til den pæne dobbeltcarport samt udhus.

På denne side finder I også et skønt gårdmiljø, hvor der er plads til borde, bænke og krukker. Her kan man sidde og nyde kaffen og solen.

På den anden side finder man den skønne lukkede have hvor I kan nyde den dejlige natur i ro og mag på den solrige terrasse. Haven byder på et skønt grønt område, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

Indvendigt fortsætter herlighederne med veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 plan - med flotte træbjælker i loftet flere steder, hvilket giver en harmonisk henvisning til boligens historie. På stueetagen finder I køkkenet, som er holdt i et tidløst udtryk med behagelige nuancer, og elementer fylder pladsen i rummet godt ud - og rummet inkluderer gulvvarme, som en ekstra luksus. Man har en moderne åben planløsning, da der fra køkkenet er åbent til alrum - i dette lyse rum finder I blandt andet en hyggelig brændeovn. Derfra har I adgang til de dejlige stuer, som er rummelige og lyse, med en let og elegant adskillelse af rummene. Stueetagen byder også på bryggers og et af badeværelserne - begge badeværelser er holdt i behagelige farver, og inkluderer separat brus.

Til sidst findes på stueetagen 2 værelser et stort og et lidt mindre. På førstesalen finder I et anvendeligt repos, samt det andet badeværelse, og 2 værelser - med en planløsning som denne får I mulighed for at etablerer en separat voksen- eller teenage afdeling.

I sammenhæng med boligen, kan man gå ud i udhuset som indeholder 2 disponible rum samt fyrrummet.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores "faste lave salærer", her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'