Jasminvej 18, 4200 Slagelse

Ny pris

CHARMERENDE MURSTENSVILLA I FIN STAND

Jasminvej 18 er en villa i 2 plan samt kælder og fremstår velholdt og passer godt til unge par med fremtidsplaner, børnefamilier eller livsnydere. Husets planløsning er super god og med mange muligheder.

Ejendommen blev oprindeligt opført 1957 og førstesalen er tilbygget i 1983. Med en fin og veltrimmet forhave præsenterer huset sig flot med sin røde murstensfacade. Baghaven, hvor man kan være fuldstændig ugenert, er velanlagt med plæne, "skov" for enden af haven, blomsterbede og terrasser. De 2 terrasser er overdækkede og er placeret, så uanset hvilken vej vinden blæser, kan man være helt i læ og grille, spise eller bare hygge sig - også hvis der skulle komme en byge. Dertil kommer en garagebygning med automatisk port og et udhus med plads til både, havehynder, plæneklipper og haveredskaber. Derudover er der også en stor rummelig overdækning til brænde og cykler.

Indenfor er huset virkelig godt udnyttet med både kælderplan, stueetage og førstesal.

Stueplanen består af fordelingsentré med 3 indbyggede skabe fra gulv til loft, stor vinkelstue, spisekøkken, badeværelse med gulvvarme, soveværelse med 4 indbyggede skabe samt åben bred trappe med godt lysindfald til kælder og førstesal.

På førstesalen findes den store lyse opholdsstue med en nyere brændeovn samt udgang til den hyggelige altan, hvor der både er eftermiddags- og aftensol. Det store værelse med 3 indbyggede skabe og direkte adgang til badeværelset med gulvvarme er det oplagte Master bedroom. Hvis man har brug for et ekstra værelse på førstesalen, kan der nemt opsættes en skillevæg.

Kælderen består af et kontor, fordelingsgang med udgang til indkørsel, værksted/vinkælder med vinreoler, bryggers med vaskemaskine, tørretumbler, håndvask og mange dejlige skabe samt et viktualierum. Derudover findes en hyggelig gildestue, hvor der er billard, dart og en stor hjemmebar med vask og køleskab. Her kan man virkelig hygge sig og feste med familien og vennerne.

Lynhurtigt fibernet: Der er i huset allerede tilsluttet både Stofanet og Fibia. You See er lagt ude i vejen og kan derfor hurtigt "skydes" ind i huset.

Jasminvej er en yderst central adresse i Slagelse, også hvis der er børn på matriklen. Der er børneinstitutioner i nærområdet og Nymarksskolen er indenfor gå-afstand på 10-15 min. Det tager kun 10 min. at cykle ind til Slagelse Centrum, hvor man kan tage på café eller restaurant, gå i biografen/teatret eller handle i de mange butikker. Der er mange dagligvarebutikker i lokalområdet og Vestsjællands Centret med 50 butikker nås på 5 min. i bil.

Hvis du er pendler er der kun 6-7 min. til motorvejen og Slagelse togstation nås på 10 min. på cykel. Er man til naturoplevelser, kan man hurtigt cykle eller løbe til Slagelse Lystskov. En af Vestsjællands bedste strande er Stillinge Strand, der kun ligger 10 km. væk og nås på 10 min i bil.

Vi glæder os til at vise jer denne unikke villa, som virkelig skal ses.

Ring nu og bestil en uforpligtende fremvisning.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'