Blachs Vej 6, 4470 Svebølle

POTENTIALEFYLDT VILLAGRUND I SVEBØLLE

Nu skal der sættes kurs mod Blachs Vej 6 i Svebølle, hvor en helårsgrund med oceaner af potentiale venter jer. Her er der tale om en skøn beliggenhed med åbne marker, tæt på skov og Tissø det perfekte sted at slå sig ned i ro og fred.

På Blachs Vej 6 i Svebølle befinder vi os i uforstyrrede, idylliske omgivelser da villaen/grunden ligger for enden af Blachs Vej og er trukket væk fra vejen. Her får I en fin grund på 898 kvm. På grunden står i dag en villa på 137 kvm som efter omfattende vandskade fra bl.a. hul i taget anses for ubeboelig, og derfor trænger til en enten gennemgribende renovering eller at huset rives ned og man begynde forfra.

Adressen er Blachs Vej 6; en rolig vej med kort afstand til både skoven og Tissø. Der er kun 6 minutters kørsel til stationsbyen Svebølle samt 13 minutters kørsel til Høng hvor I kan finde diverse butikker og indkøbsmuligheder. I Svebølle finder i både skole og daginstitution. Huset har en dejlig beliggenhed mellem Slagelse og Kalundborg.

Grunden har altså et stort potentiale og et fantastisk nærområde, I ikke finder mange steder. Hvis I stadig ikke er helt overbeviste, så book en fremvisning og tag et kig på det herlige område med egne øjne - så er I ikke længere i tvivl.

Boligen kan benyttes som flexbolig.

Velkommen til Blachs Vej 6!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'