Nellikevej 6, 4200 Slagelse

SJÆLDENT UDBUDT HELÅRSBOLIG TÆT PÅ VANDKANTEN

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer indenfor på en fremvisning af Nellikevej 6 - her på adressen venter en original og utrolig velholdt etplansvilla, og det er bestemt en sjældenhed, at der udbydes en helårsbolig så tæt på vandet. Denne type ejendomme ligger kort sagt ikke på markedet længe ad gangen, så hvis I er interesserede, må I hellere skynde jer at slå til.

Nellikevej er en lille, blind vej få minutter fra Musholm Bugt, og villaen har prydet adressen siden 1955. Huset har et klassisk og gedigent arkitektonisk udtryk, og det er omkranset af en dejlig havegrund på 846 kvadratmeter, der er lukket og privat. Foruden indkørsel, carport og garage venter der nemlig et velfriseret samsurium af grøn beplantning såvel som et stort orangeri og solrige hyggekroge, der indbyder til afslapning til lyden af fuglekvidder.

Boligens 140 kvadratmeter fordeler sig over en klassisk planløsning, hvor der både er plads til samvær og privatliv, hvilket må siges at være praktisk i en travl hverdag. Når I træder ind over dørtærsklen, møder I først og fremmest husets entré, som munder ud i et gangareal med mulighed for opbevaringsplads. Herfra er der adgang til badeværelset og husets tre værelser, der alle er regulære og møblerbare. Den lysfyldte og rummelige vinkelstue kan også tilgås fra gangen, og fra den er der både afsæt til terrassen og haven mod syd samt udestuen, hvor morgen- og aftenkaffen kan nydes. Afslutningsvis rummer boligen et spisekøkken, der står i original stand. Hjemmet er med andre ord godt og regulært, men der er selvfølgelig også mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg - der kan eksempelvis etableres et ekstra værelse ved at inddrage et stykke af stuen, og hvis I drømmer om køkken-alrum, kan I åbne op mellem køkken og stue.

Villaen ligger i Stillinge, og her finder I en af Vestsjællands bedste badestrande i kort afstand fra hoveddøren. De hede sommerdage kan forfriskes med en dukkert i bølgen blå, og når årstiderne skifter, er det naturskønne område oplagt til lange gåture i det fri. I Stillinge er der mulighed for at handle dagligvarer, men der er heller ikke andet end 10 minutters kørsel ind til Slagelse, som huser et varieret bymiljø med bl.a. shoppingmuligheder, caféer og restauranter.

Denne ejendom skal uden tvivl opleves med egne øjne.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, mail: hanne@minbolighandel.dk, tlf: 22987488

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'