Nyvej 13, 4291 Ruds Vedby

MODERNISERET, LYS OG INDBYDENDE VILLA I ROLIGT KVARTER

Hurtig overtagelse.

I gode Ruds Vedby finder I i et roligt villakvarter denne pæne rødstensvilla med tegltag - hele herligheden moderniseret blandt andet med nyere køkken og bad i en stil, der passer til huset, og med det kan I overtage nøglerne og faktisk flytte direkte ind!

Boligen byder på 150 kvadratmeter, der på stueplan fordeler sig på to entréer, et køkken, en stue, et badeværelse og et værelse. Ovenpå gemmer sig endnu et værelse og en ekstra stue eller stort sovevørelse samt et disponibelt rum. Gennemgående kommer jeres tilværelse til at være veloplyst, som lyse rum og materialer understreger fra gode vinduespartier, og den fornemmelse vil allerede ramme jer fra den luftige entré. Køkkenet er der heller ikke en finger at sætte på, hvor god opbevaringsplads er gemt bag hvide flader, og solidt træ afslutter udtrykket. Stuen gør sig ligeledes godt med et godt lysindfald og spil mellem hvidt og træ, hvor radiatorskjulere ophøjer det veloplyste regulære rum. Badeværelsets og bryggerset placering understreger den veltænkte planløsning, og badeværelset giver et spa-agtigt indtryk med varme fliser og badekar, der igen viser, at der er kælet for detaljen i de rummelige omgivelser, således, at I i hverdagen kan sænke pulsen et par slag. Værelserne får I i gode størrelser, og med førstesalens loft til kip og fritliggende rustikke bjælker er der charme og sjæl i såvel værelse som husets anden stue/værelse.

Grunden er overskuelig og inviterer til brug, hvad enten det er den lille, der ønsker at forbedre sin jongleringrekord eller det er jer, der ønsker at pusle med grønne fingre i bede eller drivhuse, eller måske kan blommetræets frugt simpelthen bare blive nydt på terrassen med solen i nakken.

Fra hoveddøren kan det hele nemt nås, for Ruds Vedby byder faktisk på det hele med alt fra skole, indkøb og alskens fritidsaktiviteter, der lader lokalmiljøet være både levende og attraktivt. Der er bare 15-20 minutter til Slagelse enten i bil eller med lokalbanen, der den anden vej kan tage jer helt til Tølløse.

Nyvej 13 skal ses og mærkes, og vi glæder os virkelig til at vise det frem for jer!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.