Lindebjærgvej 14, 4180 Sorø

HYGGELIG OG CHARMERENDE VILLA LIGE VED SKOVKANTEN.

Hurtig overtagelse.

Lige ved skovkanten og med udsigt over åbne marker venter en gedigen murstensvilla fra 1904, der rejser sig i to spændende etager og emmer af charme, hygge og nærvær. Her tilbydes den fineste kombination mellem vildtvoksende natur og et sundt fundament, der kommer til at sætte rammerne for jeres fremtidige liv. Som et plus er der indlagt fibernet, solfangere til varmt vand, varmepumpe luft til luft og et mindre hønsehus.

Parker bilen i garagen, der kan rumme to biler, og bevæg jer indenfor i entréen, hvor I ved første øjekast finder trappen, der baner vejen til førstesalen - men lad boligeventyret starte i stueetagen, hvor badeværelset viser sig med gulvvarme, separat bruseniche, toilet og udluftningsvindue. Dertil tilbydes et funktionelt bryggers, hvor I kan vaske tøjet, der er blevet grønt af den nærtliggende natur.

Det tidløse køkken er opført i gennemgående trænuancer, der giver køkkenet et ærligt udtryk, som er tro mod naturen, og derudover finder I alle de hårde hvidevarer, som I måtte få brug for til at forsøde hverdagen. Hvis I ellers kan løsrive jer fra den skønne udsigt til skoven fra køkken vinduet, kan I afslutningsvist se den store stue, der kalder på timevis af kortspil og hyggeligt samvær ved den charmerende brændeovn.

De resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen med et godt soveværelse og endnu en stue med Morsø brændeovn. Hjemmet henvender sig til det unge par, der vil have fred og ro, eller til den lille familie, da planløsningen er dejlig fleksibel og ønsker at tilgodese jeres behov. Hverdagen bliver også ekstra bekvem med både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder indenfor 10-15 minutters kørsel.

Den salige beliggenhed fås ikke meget bedre, hvor I kan gå på udkig efter svampe i skoven, som I gerne må benytte til gåture. Alligevel er den naturskønne grund ikke langt væk fra hverken Slagelse eller Sorø, som I kan nå på godt 10 minutters kørsel, hvor I på vejen ikke ikke kan undgå at køre gennem charmerende veje med grønt tag over hovedet. Skal I helt ud i naturen, har I skov og blomster til alle sider - det gælder bare om at finde en retning og en yndlingsrute, hvor et rigt dyreliv sætter prikken over i'et.

Har naturen og boligen vakt jeres interesse, så kontakt os allerede i dag!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.