Kildemarksvej 24, Stillinge, 4200 Slagelse

BUD ØNSKES

Skab drømmehjemmet i naturskønne rammer tæt på by og vand!
Det tager under et kvarter at køre fra Slagelse til Kelstrup, men på den korte tid bliver bylivet skiftet ud med fred, ro og landlig idyl i den lille landsby, som placerer sig få kilometer fra kysten. Her får I opfyldt ønsket om at flytte tæt på den skønne natur, og det er uden at gå på kompromis med afstanden til de daglige gøremål, for på modsatte side af vejen fra jeres kommende matrikel løber cykelstien, der tager jer til skole, sportshal, indkøb og meget andet i nabobyen, Kirke Stillinge.

Vender I blikket mod boligen på Kildemarksvej 24, står mulighederne i kø. I overtager nøglerne til en villa, der kan dateres tilbage til 1918, og i dag rummer den et stort potentiale, for tre etager folder sig ud med intet mindre end 240 etagemeter, som I med moderne opdateringer kan forvandle til drømmehjemmet. Bolig og kælder trænger til kærlige hænder, og det giver jer en fantastisk mulighed for at indrette et hjem lige i jeres ånd. De mange kvadratmeter sørger for rigelig plads til familielivet, og I kan bevare husets sjæl og charme, så I til slut får et lyst og tidssvarende hjem fuld af atmosfære. Kort fortalt, et spændende projekt for såvel børnefamilien med utallige boligdrømme, som for førstegangskøberne, der har hænderne skruet rigtigt på.

Huset ligger tilbagetrukket på en 910 kvadratmeter stor grund, så der er dejligt med luft omkring jer og rigelig plads til udelivet. Allerede i haven kan I slippe fantasien løs og forestille jer, hvordan I indretter en hyggelig oase til sommerdagene, og der er plads nok til både en køkkenhave, højbede og flere dejlige terrasser, som lader jer følge solen.

Indendøre venter de tre etager, og I kan starte i kælderen, hvor I får 90 bonuskvadratmeter med flere disponible rum, som byder på et væld af anvendelsesmuligheder. Her kan I få plads til både viktualierum, vaskerum, værksted, hobbyrum og hjemmekontor - det er helt op til jer! Ovenpå møder I en bolig fordelt over halvandet plan, og en god planløsning giver jer en separat værelsesafdeling på førstesalen, mens stueplanet er dedikeret til hjemmets naturlige opholdsrum. Øverst får I et toilet samt to værelser, der nemt bliver til tre, og nederst ligger et badeværelse i selskab med køkkenet og flere sammenhængende stuemiljøer. Her kan I eksempelvis ændre på planløsningen og åbne op mellem de forskellige opholdsrum, så I får ét stort samlingspunkt med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Til slut kommer også en udestue med adgang til udelivet i den ugenerede baghave.

Så hvorfor skal I købe netop denne bolig? Fordi I her på Kildemarksvej 24 kommer helt tæt på naturen, men uden at komme for langt væk fra byen, og så får I mulighed for at skabe præcis det hjem, I drømmer om!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.