Kirke Helsinge Strandvej 36, Kirke Helsinge, 4281 Gørlev

LYS OG VELHOLDT VILLA MED HAVUDSIGT - MULIGHED FOR FLEXBOLIG

På en absolut skøn adresse med vidunderlig udsigt over havet fra anden række finder I denne nydelige villa med lyse rum og gode udearealer.

Boligen fordeler sig på to plan. Fra den luftige entré med et flot gulv og en smuk og let trappe op til førstesalen, får I yderligere adgang til køkken, stue og et værelse. Køkkenet er i forbindelse med stuen, som fremstår lys og lækker, og især køkkenøen sikrer maksimal opbevaring- og bordplads. Stuen giver plads til spisebord og sofa arrangement, og herfra finder I endnu et værelse, der ligesom det førnævnte værelse er i en god størrelse og fremstår lyst med et dejligt lysindfald. Fra køkkenet kan I ydermere finde badeværelset - god størrelse, hvor vaskefaciliteter kan findes - samt gode ekstrakvadratmeter med disponible rum og værksted. Førstesalen byder på en repos, hvor I kan tilgå et stort og flot badeværelse med ovenlys og gulvvarme, og på den anden side af reposen finder I en stor stue - hele herligheden med loft til kip og et skønt lysindfald fra store vinduespartier, hvorfra I kan træde ud på altanen og nyde en rolig morgenkaffe og den skønne udsigt over vandet. Herudover endnu en lille altan med pragtfuld udsigt, og endnu et værelse ved siden af med køkkenfaciliteter - måske flytter svigermor med, eller også giver rummet jer gode muligheder.

Ud over en fantastisk udsigt til vandet, får I en helt ugeneret have på den anden side af huset, hvor I gennem grøn og frodig bevoksning kan skimte marker og dejlig natur. Her er både en god terrasse samt græsarealer, hvor bolden kan trilles og trampolinen kan stilles. På det praktiske plan, kan en væg i garagen fjernes, så bilen kan stå tørt og godt, og måske er der mulighed for at lave en terrasse med en fantastisk udsigt ovenpå den.

I kan traske afsted med kort afstand til Mullerup Havn og Skipperkroen i naturskønne omgivelser, og i de varme sommer måneder skal vandet naturligvis afprøves - måske er I også tapre vinterbadere, hvor I hurtigt kan komme inden døre igen? Skoler kan nås i cykelafstand, og vendes snuden mod Slagelse, kan turen klares på godt 20 minutter.

Alt i alt et skønt og velholdt hjem, som sælger har boet i siden 1975: Det er altså et sted, man bliver glad for at bo, og udsigten taler jo for sig selv.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg. tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.