Skovsøgade 9, 4200 Slagelse

342 KVM. LIEBHAVEREJENDOM MED SMUKKE DETALJER OG BUTIK I STUEPLAN

Kun få skridt fra det hyggelige gågademiljø i Slagelse, hvor kundestrømmen er stor, og mange mennesker dagligt kigger forbi, kan I nu få opfyldt drømmen om at kombinere erhverv og bolig under samme tag - tilmed på en helt utrolig lækker beliggenhed, der emmer af liv og stemning. De perfekte vilkår for jeres virksomhed såvel som for jeres nye tilværelse tæt på alt i byen!

Der er tale om en skøn, charmerende og sjældent udbudt ejendom i fire unikke etager, hvoraf en elegant ejerlejlighed indtager 1. og 2. salen, mens en tilhørende butik fuld af muligheder breder sig i stueetagen mod gadeplan på den centrale adresse Skovsøgade 9. Dermed er der en rigtig god synlighed, så potentielle kunder ikke overser jeres fine erhvervsmål. Foruden ejerlejligheden i to niveauer og forretningen i stueplan medfølger også en god og praktisk kælder, som byder på et stort vaskerum med maskiner, håndvask og skabsplads samt et disponibelt rum med gode opbevaringsmuligheder og gulvvarme.

Selve lejligheden er en sand perle i bybilledet; en skjult oase, der både kan skrive smukke og stilfulde detaljer, eksklusive kvalitetsmaterialer og et par helt geniale tagterrasser på CV'et, som alt sammen bidrager til velvære i hverdagen. En penthouse i liebhaverklassen.

Ankomst til lejligheden sker via en gennemført hall med grønt marmor. I bliver budt velkommen på 1. sal, hvor reposen viser ind til et fint gæstetoilet, et skønt lyst værelse med gode anvendelsesmuligheder, en helt fantastisk stor og lys spisestue med stuk, et stilfuldt køkken med bordplader af valnøddetræ samt et gangareal med udgang til en kæmpemæssig solrig tagterrasse, hvorfra trapperne fører ned til en solrig gårdhave med parkeringsmuligheder.

På 2. salen rundes planløsningen af med endnu en skøn, stor opholdsstue i to afdelinger, der både byder på stuklofter og charmerende synlige træbjælker, et eksklusivt marmorbadeværelse med travertin, gulvvarme, håndklædevarmer og franske armaturer samt et lækkert soveværelse med walk-in og udgang til endnu en skøn tagterrasse udført i cumaro-træ.

Som prikken over i'et får I også mulighed for at drive forretning i de store, lyse og unikke butikslokaler, der breder sig over flere skønne afdelinger med både ovenlys, køkken og toiletfaciliteter. Mulighederne er mange, og det er oplagt at åbne alt lige fra frisørsalon til blomsterbutik, tandlæge, klinik, tegnestue, guldsmed, vin- og tobaksbutik eller detailhandel indenfor alverdens genrer. Denne investering er med andre ord ideel for jer, der selv er erhvervsdrivende eller ønsker at udleje helt eller delvist, mens I selv nyder tilværelsen centralt i byen i den smukkeste lejlighed, der bringer jer tæt på alle hverdagens goder i hjertet af Slagelse.

Velkommen til.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'