Grønhøjvej 7, Kirke Stillinge, 4200 Slagelse

INDFLYTNINGSKLAR OG CHARMERENDE LANDVILLA MED UDSIGT TIL ÅBNE MARKER.

Mulighed for flexbolig.

På Grønhøjvej 7 ligger en lys villa, der står fuldstændig klar til at danne idylliske rammer om jeres familieliv. Her kan I, foruden stilrene og velholdte materialer, nyde et solrigt udemiljø, der giver jer en naturskøn udsigt til åbne marklandskaber. Adressen placerer jer hertil nær strand, vand og alle hverdagens fornødenheder. Velkommen!

Der er her tale om en idyllisk landvilla fra 1914, der grundet løbende flittig vedligeholdelse og moderniseringer står fuldstændig klar til indflytning. Her kan I, foruden et flot energimærke, nyde gulvvarme i hele huset og et nyere tag, mens I snarest på adressen kan forvente fibernet.

Den 760 kvadratmeter store grund inviterer både til leg og hygge. I den grønne have kan ungerne lege i timevis, og her er der også utallige hyggekroge, der bare giver jer anledning til at nyde den naturskønne udsigt til de ugenerede, åbne marker. Omkring huset kan I tilmed slå jer ned på de mange terrassespots, der giver jer muligheder for at søge sol, læ og skygge hele dagen. Her er også et stort overdækket terrassemiljø, der sikrer jer selv og grillmaden i alt slags vejr.
Udendørs er også en stor garage.

Indendørs venter 130 veludnyttede kvadratmeter og en planløsning, der i høj grad appellerer til den nystartede børnefamilie. Huset præsenterer sig med en fin entré, der giver giver plads til jakker og overtøj. Herfra er der direkte adgang til husets hjerte, der fint forener køkken-alrum og stue i ét. I køkkenet kan I, foruden spots i loftet, nyde stilrene elementer og alle hårde hvidevarer.
I alrummet kan spisebordet ideelt placeres foran de store terrassedøre, der giver jer en naturskøn udsigt. I de varmere måneder kan I tilmed invitere naturen med til bords ved at åbne ud til det solrige havemiljø.

I den lysfyldte stue agerer vinduerne endnu en gang udsigtsposter ud til de naturskønne omgivelser.
De resterende kvadratmeter i husets stueplan udfolder sig på et bryggers, et lyst badeværelse og et værelse, med udgang til haven.

På første sal er der loft-til-kip med synlige træbjælker og ovenlysvinduer. Her venter en lys repos, der viser vej ind til to gode værelser.

Huset bliver kun endnu mere eftertragtet, når man inddrager den ideelle beliggenhed. Her kan I nyde naturskønne gåture lige ude foran hoveddøren, og snupper I cyklen, kan I nå kysten og stranden på bare ti min. Fra huset har I små tre km. til en god Dagli'Brugs, og er der børn på matriklen, kan de glæde sig over nær afstand til både skole, sportshal og børnehaver. Fra huset kører I nemt til Slagelse på bare 10 min., og her venter jer alskens butikker, spisesteder og oplevelser for enhver smag.

Velkommen hjem!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.