Koldhøjvænget 8, Havrebjerg, 4200 Slagelse

IDYLLISK SVENSK TRÆHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Søger I fred, ro og idyl ude blandt åbne vidder og grønne marker - samtidig med en beliggenhed i et lille hyggeligt villakvarter? Så skal I slå vejen forbi Koldhøjvænget 8, Havrebjerg hvor I finder alt dette og meget mere til.

Det charmerende svenske træhus præsenterer sig indbydende og elegant, så snart I ankommer på adressen. I træder ind i en dejlig rummelig entré med god plads til både overtøj og sko. Herfra har I videre adgang til husets 145 m2 store boligareal, der udfolder sig på tre indretningsvenlige værelser, et kontor, et bryggers, to fine badeværelser med separate brusenicher og sidst, men ikke mindst et helt naturligt samlingssted i form af et stort, lyst leverum, hvor køkken-alrum og stue møder hinanden i en åben, moderne kombination. Indretningsstilen prydes af lyse, varme farver på glatte vægge, nydelige trægulve og høje, brede vinduespartier, der sørger for et vidunderligt lysindfald i de forskellige rum. Køkkenet er opført i et klassisk, tidsløst hvidt design med fantastisk meget skabs- og bordplads, så familie og venner kan samles om madlavningen til hverdag. Stue/alrummet inviterer til sociale sammenkomster, herlige stunder om spisebordet og fredfyldte øjeblikke i sofaen. Herfra har I tilmed direkte udgang til den skønne sydvestvendte terrasse og den flotte, grønne have, hvor I kan se frem til at tilbringe mange lune solskinstimer i sommerhalvåret.

Huset fra 2000 står på en 1.006 m2 stor grund med tilhørende garage, to terrasser og have, hvor børn og voksne kan udfolde sig helt frit i sjov, leg og ren afslapning. Det skal også nævnes, at huset er energivenligt med en fornuftig varmeudgift, gulvvarme over det hele samt en luft til vand-varmepumpe. Det her er med andre ord den ideelle bolig for børnefamilier såvel som par, der sætter pris på kvalitet og funktionalitet, som som ønsker en hverdag i fred og ro.

Koldhøjvænget er en lille, lukket og fredelig vej i den lille by Havrebjerg, hvor familielivet virkelig kan trives til fulde. Den lille, rolige by byder på en kirke, et forsamlingshus og en busforbindelse - og er beliggende cirka 6 kilometer nord for Slagelse, hvor I finder et utal af gode skoler, daginstitutioner, supermarkeder og shoppingmuligheder. Velkommen hjem!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, mail: hanne@minbolighandel.dk, tlf. 22987488

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.