Stillingevej 19, Øster Stillinge, 4200 Slagelse

Stillingevej 19; de dejligste rammer for jer og jeres børn!

Stillingevej 19; de dejligste rammer for jer og jeres børn!

Er I en børnefamilie på boligjagt, og har I et ønske om at komme tættere på naturen, så børnene kan vokse op i den friske luft? Eller hører I måske til de unge førstegangskøbere, der drømmer om at blive husejere, få egen have og god plads til fremtidsplanerne? Uanset hvem I er, kan Stillingevej 19 meget vel blive her, hvor I sætter et skønt punktum for boligjagten.

Roen sænker sig over jer, når I kommer kørende mod adressen, for selvom I befinder jer kun ti minutter i bil fra Slagelse, er bylivet skiftet ud med åbne marker og landsbyidyl her i Øster Stillinge. I kommer altså til at bo i naturskønne omgivelser, men I behøver ikke gå på kompromis med afstanden til de daglige gøremål; som genbo får I Askehavegård, den integrerede daginstitution, der ligger på modsatte side af vejen, og derudover har I kun få kilometer på cykel til Kirke Stillinge, der står til rådighed med både skole, indkøb og sportshal. Beliggenheden giver jer altså det bedste af to verdener, og I har samme korte afstand til vandet som til Slagelse - bussen stopper forresten lige foran hoveddøren.

Hjemme på Stillingevej 19 bliver I mødt af et charmerende syn, for I overtager en villa, der kan dateres helt tilbage til år 1900, hvilket afspejler sig i de småsprossede vinduer, men det er også tydeligt, at der gennem årene er investeret tid og kærlighed i den løbende vedligeholdelse; i 2004 blev en stor del af huset bygget til, så bag charme og sprossede vinduer venter jer en opdateret bolig, der kan prale af alt fra fibernet til gulvvarme i hele stueplan - bortset fra på værelset.

Det bliver en fornøjelse at tage turen indenfor, hvor originale detaljer forenes med moderne istandsættelser; bemærk, hvordan fritliggende bjælker og hanebånd møder tidssvarende design, som det eksempelvis ses i bryggerset. Her bliver I taget godt imod af et stort, lyst rum med en venlig atmosfære, og den vil følge jer gennem hele huset. Fra bryggerset folder stueplanet sig blandt andet ud med et pænt badeværelse og et værelse, der nemt kan forvandles til spisestue, hvis I ikke har brug for alle de mange værelser, der venter jer. Til slut bindes etagen sammen af køkken-alrummet og stuen, som tilsammen giver jer den hyggeligste kulisse til hverdagslivet og de fremtidige familiefester. De gode oplevelser fortsætter ovenpå, hvor I finder fire dejlige værelser og et stort repos, der sætter prikken over i'et. Kort fortalt, med sine 213 indbydende kvadratmeter giver boligen jer rigelig plads til at udfolde tilværelsen og familielivet.

Endnu mere plads venter udenfor, hvor haven inviterer på hygge og samvær. Her møder I et udendørs paradis for både store og små, for haven er indrettet med en symfoni af gyngestativ, bålplads, græsplæne til boldspillene og de skønneste terrassemiljøer. Der er altså lagt op til et udeliv med alt fra grillhygge på den enorm hyggelige overdækkede terrasse til snobrødsbagning på lune efterårsdage.

Velkommen hjem til Stillingevej 19, Øster Stillinge.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.