Birkealle 2, Assentorp, 4295 Stenlille

BUD ØNSKES. HURTIG OVERTAGELSE ER EN MULIGHED.

På Birkealle 2 venter en rummelig villa fra 1947, der er placeret på en fredelig beliggenhed nær åbne marker og skønne, landlige omgivelser. Her finder I en spændende bolig i et plan med en god plantegning og 153 veldisponerede kvadratmeter.

Her får I mulighed for at sætte jeres eget præg på boligen, og dermed skabe jeres drømmehjem, der sætter rammerne for hverdagen.
Udvendigt overtager i en 1720 kvadratmeter stor matrikel, hvor der udover villaen tilbydes både garage og carport samt en skøn havegrund, der kombinerer vildtvoksende natur med traditionel have og dertil en sydøstvendt terrasse, hvor I både kan nyde morgen- og aftensolen.

I kan tilgå huset fra det funktionelle bryggers eller den rummelig entré, hvor I finder det tidløse køkken i forlængelse af bryggerset samt et disponibelt rum, der bidrager til ekstra opbevaringsplads. Modsat venter badeværelset, der er utrolig indbydende med et lyst udtryk, udluftningsvindue og separat bruseafsnit. Derudover tilbydes I tre gode værelser, og sidst venter den kæmpemæssige vinkelstue med brændeovn og et enormt vinduesparti med udsigt over landskabet.

Til bilen er der en garage, denne kunne også bruges som f.eks. hobby værksted.

Med denne fantastiske, naturrige kulisse, der venter lige udenfor døren, skal I aldrig mere køre efter naturen, og boligen ønsker at tilgodese jeres behov. Her er i sandhed tale om et hjem, der favner sig til en bred målgruppe, hvorfor både børnefamilien eller parret, der ønsker god plads samt ro og fred, kan flytte ind her.

Denne fredelige beliggenhed sætter naturen i fokus, mens byens fornøjelser venter blot 5 minutters kørsel væk, hvor der både er indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Ved Maglemosevej er der busstoppested og nærområdet viser sig med åer og spændende naturstier. I kan se hen på nabogårdens smukke heste, der går og græsser, mens I nyder stilheden, der bidrager til fornyet energi.

Har denne charmerende villa vakt jeres interesse, så kontakt os i dag!

Ansvarlig ejendomsmægler: HanneSteenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.