Flinterupvej 2, Bjerge, 4480 Store Fuglede

GEDIGEN RØDSTENSVILLA MED STORT POTENTIALE.

Drømmer I om at købe et hus, hvor I kan sætte jeres personlige præg, så alt bliver præcis som I ønsker? På Flinterupvej 2 kan netop den drøm gå i opfyldelse, for her venter jer en gedigen villa, som I kan opdatere og modernisere, så den bliver perfekt for jer.

Vi befinder os i Bjerge, en rolig lille by, som har en skole og en hel masse omkringliggende natur, der indbyder til friluftsliv og straks får jer helt ned i gear. Åbne marker, søer og Jammerland Bugt er alt sammen inden for gå- eller kort cykelafstand, så I hele tiden har naturen lige ved hånden. Samtidig tager det mindre end 15 minutter at cykle til Ubby, som tilbyder flere dagligvarebutikker, et spisested, enkelte butikker og et kultur- og forsamlingshus. Her kan I nyde tilværelsen i rolige omgivelser, uden at undvære dagligdagens bekvemmeligheder.

På adressen står en gedigen villa fra 1950 klar til, at I forvandler det til drømmehjemmet. Det bliver en fornøjelse for håndværkeren og de kreative sjæle, der hurtigt får øje på husets store potentiale - for rammerne for et skønt hjem er her, og med tre gode etager - inklusiv en kælder, er der rig plads til både familien eller parret. Kælderen er indrettet med tre disponible rum, mens fire værelser, en stor stue, køkken og badeværelse fordeler sig over stueetagen og 1. salen. Huset trænger til en kærlig hånd, men det er ikke svært at forestille sig, hvordan hele villaen vil skifte udtryk ved at modernisere køkkenet og badeværelset, filte væggene og sætte gipslofter op. Her kan I skabe et hjem, der passer perfekt til jer.

Til huset hører en dejlig og frodig have med mange hyggelige kroge og masser af sol, så I nemt kan udskifte indeliv med udeliv og nyde tilværelsen i det fri.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning og oplev husets store potentiale med egne øjne.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.