Stokholtsvej 50, 4173 Fjenneslev

TOTAL INSTANDSAT MISSIONSHUS MED RESPEKT FOR HISTORIEN - PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN, DER DRØMMER OM LANDIDYL.

TOTAL INSTANDSAT MISSIONSHUS MED RESPEKT FOR HISTORIEN - PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN, DER DRØMMER OM LANDIDYL.

Facadens indgangsparti taler sit tydelige sprog: I dag skal vi se nærmere på Stokholtshuses gamle missionshus. Med historie på bagen og en total istandsat indretning, der især tilgodeser den kræsne børnefamilie, byder vi velkommen til et kompromisløst hjem i rolige omgivelser.

Dannebrog vajer i vinden, mens I ankommer til Stokholtsvej 50 og triller bilen ind i den dertil indrettede garage. Huset blev opført i 1903 efter alle kunstens regler, der især lagde vægt på kvalitetsmaterialerne og den praktiske indretning, og i dag præsenterer murstensfacaderne og tegltaget sig fuldkommen som det ideelle drømmehjem. Taget blev endda skiftet i 2005 (hvor også førstesalen fik en overhaling), og lurer I lidt på sagerne, kan I nok skimte solcellerne, der er en perfekt hjælp til at holde omkostningerne nede.

I kan naturligvis glæde jer til lidt af en have, der er omkranset af grøn hæk og så let at vedligeholde, at enhver kan påtage sig opgaven af at slå græs i ny og næ. Flere terrasseområder er jeres centrum for den udendørs hygge: slæng jer i loungemøblerne og nyd en frisk omgang kirsebær, eller lad snakken gå ved terrassebordet før, under og efter sommermiddagene.

Indendøre går drømmene om et charmerende hjem i opfyldelse. Stueplan består af nyere køkken-/alrum med udgang til haven og stue i husets fulde længde i forlængelse af hinanden. Endvidere to værelser, entré, badeværelse og baggang. Førstesalen gemmer på endnu tre værelser og et toilet - altså er der perfekte forhold for familien på seks, der på alle fronter får de bedste betingelser. Køkkenet er så nydeligt udført i en romantisk stil og grå toner, der passer perfekt til husets lange historie og de landlige omgivelser, mens alrum og køkken adskilles af endnu flere grå toner, der lader sammenhængen give genklang og er med til at skabe nærvær, mens brændeovnen i stuen skruer helt op for hyggen. Den røde tråd spindes videre, når vi kommer til førstesalen, der prydes af det ene ovenlysvindue efter det andet for det bedste lysindfald.

I flytter langt væk fra storbyens stress og jag til en adresse på landet med skovområde stort set i baghaven. Her får I fuglefløjt og dyreliv for alle pengene, mens I stadig kan nå det hele, så længe I har cykler. Her er 6 km til Sorø og 11 km til Ringsted, så I nemt kan nå det centrale byliv, hvis I skulle savne det.

Velkommen.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.