Hemmeshøjvej 24, 4241 Vemmelev

MULIGHEDSRIG EJENDOM MED STOR, INTEGRERET GARAGE TIL DEN PLADSKRÆVENDE HOBBY

Nu kan I starte jeres nye boligkapitel på Hemmeshøjvej 24 - her udbyder vi en god og velholdt ejendom, som egner sig perfekt til førstegangskøberne såvel som det unge par og jer med den pladskrævende hobby indenfor f.eks. bil-verdenen.

Så snart I ankommer til adressen, mærker I roen sænke sig. I er landet i Hemmeshøj, og I overtager nøglerne til en ejendom med stort potentiale. I får et boligareal på 166 kvadratmeter fordelt over to etager, en stor og dejlig grund samt en brugbar garage, der egner sig perfekt til hobby-mekanikeren; men som selvfølgelig kan bruges til lige præcis det, I ønsker - den har nemlig en imponerende størrelse samt port med elhejs.

Ejendommen er oprindeligt fra 1901, og den står flot og velholdt. Både vinduer og yderdøre er fra 2019, og derudover er der tag fra 2011 - der er altså tale om omkostningstunge poster, som I ikke skal bekymre jer om. Og når vi nu allerede er i den genre, kan vi pointere, at huset kan være billigt at opvarme, da der både er olie- og brændefyr.

Hoveddøren åbner op til stueetagen, og her venter først og fremmest en rummelig entré, som fører videre ind i boligens hjerte; nemlig leverummet. Her står et hyggeligt og funktionelt køkkenalrum, som giver gode rammer om madlavningen, mulighed for spiseplads og udgang til terrassen. I åben forbindelse ligger en lysfyldt stue. På etagen venter yderligere et godt og regulært værelse og badeværelset, mens planløsningen fuldendes med 1. salen, som rummer endnu en stue samt tre gode værelser. Og især det største værelse udmærker sig med sin indbyggede skabsvæg samt det faktum, at det er beriget med en syd- og vestvendt terrasse med udsigt over nabolaget.

Hemmeshøj er en dejlig og hyggelig landsby med et godt sammenhold. Her er bl.a. forsamlingshus, og alle hverdagens fornødenheder har I fx lige henne i Vemmelev, som ligger kun 3 minutter væk i bil - det gælder både skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og handlemuligheder. Samtidig kan vi pointere, at der er kort til Korsør, Slagelse og Næstved, ligesom området byder på masser af dejlig natur.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 2298 7488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'