Løvemosevej 4, V Løve, 4270 Høng

LANDVILLA MED DEJLIG GRUND PÅ 3.450 KVM. NÆR HØNG

Vi har nu glæden af at byde velkommen indenfor på Løvemosevej 4, hvor denne herlige landvilla er at finde på en naturskøn placering lidt udenfor Høng. Så er I en børnefamilie, der gerne vil nyde roen på landet, så er det nu, I skal kigge med!

Fra entreen bevæger I jer ind i en stor gang, hvor der er et kombineret kontor og værelse mod højre, og mod venstre er hjemmets primære opholdsrum, hvor køkken og stue ligger i åben forbindelse til hinanden. Køkkenet er er opført med lyse elementer, der giver jer masser af opbevaringsmuligheder og bordplads, samtidig med at der er alt i hårde hvidevarer.

I stueafdelingen er der god plads til både spisestue og afslapning, hvor I kan nyde brændeovnens knitren på de køligere aftener. Herfra finder I en stue med billard, der kan omdannes til værelse ved behov, og bevæger I jer tilbage til gangen, er der et mindre flisebelagt badeværelse, et funktionelt bryggers og endnu en stue med dejlig udsigt og udgang til den ene af terrasserne. Op ad trappen ligger førstesalens fem værelser, der kan udnyttes lige efter jeres behov, og på det største værelse er der udgang til den vestvendte altan, hvor I kan nyde eftermiddagssolen. Afslutningsvis er der et stort badeværelse med rummelig bruseniche og to håndvaske.

Udenfor fortsætter den skønne stil med en stor grøn have, hvor der er masser af plads til børneleg, og I kan ligeledes udnytte den til blandt andet køkkenhave. Haven ligger ugeneret, så I altid kan nyde en rolig stund på terrasserne, og på grunden er der også en garage og udhus med stort anvendelsespotentiale.

Placeringen cirka otte minutter fra Høng giver jer masser af skøn natur, og i Høng kan familielivet i den grad også akkommoderes, da her er både indkøbsmuligheder, offentlig transport samt skole og daginstitution i nærheden. Dette rolige område byder derudover på både efterskole og gymnasium, og så er grønne områder ligeledes nemme at finde - her kan stisystemer eksempelvis føre jer direkte til Høng Skov, hvor I kan indtage den friske luft. Derudover byder Høng på et fint butiksliv, Høng-Hallen, hvor I kan gå til sport, og så er der selvfølgelig kort til summende Slagelse, hvor endnu flere butikker og caféer lokker.

Vel mødt.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'