Østerbro 47, 4200 Slagelse

Indbydende og renoveret murermestervilla centralt i Slagelse!

Hvis din familie drømmer om en indflytningsklar og stilren bolig med en ideel planløsning, der tilmed er beliggende i gå og cykelafstand til alt, så er denne villa på Østerbro i Slagelse den helt perfekte til jer!

Villaen præsenterer sig i særdeles flot stand, og det vil I bemærke allerede udefra. Boligen har smukke mahogni døre og vinduer og har fået nyt lertegltag i 2015.
I bliver budt velkommen hjem i entreen, der som hele boligen er lys og indbydende. Entreen samt begge badeværelser er forsynet med gulvvarme, hvilket er en luksus i de koldere måneder. Stueplanet udfolder sig over et fint køkken med tilhørende viktualierum, et helt nyt og lækkert badeværelse fra 2019, to lyse stuer og et stort soveværelse/stue, der alle har smukke, afhøvlede gulve og hvor den herskabelige murermesterstil rigtig træder igennem. Fra den ene stue kan I åbne dobbeltdørene op og træde direkte ud på en solrig, hævet træterrasse, som indbyder til at tænde op i grillen og nyde en aften i familiens skød. Træterrassens trappe fører ned til den velholdte have der med fine, gamle træer og en anlagt sti fuldender uderummet.

Hele husets øverste etage er blevet renoveret i forbindelse med tagudskiftningen, så her behøver I heller ikke at røre en finger. Førstesalen der fremstår smukt med synlige bjælker, byder på muligheden for hele fem værelser, så der er plads til at skabe lige de rum, I drømmer om. I dag er der to gode værelser på venstre side og på højre side et stort soveværelse med oprindeligt tiltænkt walk-in eller kontor - men som i dag fungerer som to børneværelser. På den hyggelige og møblerbare reposen, er der mulighed for at indrette endnu et værelse, såfremt behovet er der, og så er der desuden endnu et lækkert og rummeligt badeværelse på denne etage. Villaen har en ekstra gemt skat i den store kælder, der indeholder vaskerum samt mange disponible rum, hvilket giver jer mange anvendelsesmuligheder. Der er både indvendig og udvendig adgang til kælderen.

Hele herligheden er placeret i attraktive omgivelser tæt på centrum af Slagelse. Her kommer I tæt på alt det, som byens liv kan tilbyde af kultur, stemningsfulde cafeer og et utal af butikker. I er dog alligevel placeret i et lidt roligere boligområde og på cykel eller gåben kan I hurtigt bevæge jer hen til Dyhrs Skole eller Nymarkskolen, ligesom daginstitution og gode indkøbsmuligheder,samt Vestsjællands Centret også er lige inden for rækkevidde. Transporten er også helt ideel, da Slagelse Station er under en kilometer fra jeres nye adresse. Alt dette er med til at få jeres hverdag til at hænge let sammen.

Denne bolig venter bare på jer! Velkommen til Slagelse.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 2298 7488, hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'