Skælskørvej 23, 4200 Slagelse

Charmerende murermestervilla i flot renoveret stand - med økologisk have endda!

Adressen siger Skælskørvej 23, og dermed kommer I til at bo blot 2,5 kilometer - eller hvad der svarer til små ti minutters trampen i pedalerne - fra Slagelse Station og midtbyens hyggelige gågademiljø, i en stemningsfuld villa.

I finder her en gennemførte indretning, der er udført med respekt for husets originale detaljer og atmosfære, selvom stort set alt er gennemrenoveret siden 2009. Men selvfølgelig er her også alt det grønne der omkranser jeres nye villa i form af den økologiske have, som byder på smukke, trækroner, forskellige frugttræer, buske og blomsterbede, terrasser med både morgen- og aftensol og en fantastisk børnevenlig stemning med hule i det store træ og en hyggelige krog med rutsjebane og bålplads.

Den smukke rødstensvilla er opført i 1940, og man fornemmer straks den oprindelige charme, når man bevæger sig igennem de 181 rummelige boligkvadratmeter. Dog er der sket en masse i mellemtiden, og som sagt fremtræder huset i gennemrenoveret stand med mange attraktive forbedringer, som er blevet foretaget indenfor de sidste ti år. Lyse og rå gulve er kombineret flot gennem boligen og giver således et kontrastfyldt helhedsindtryk, og derudover er der valgt stilfulde moduler og elementer af god kvalitet i både køkken og på de to badeværelser (det ene gæstetoilet), hvilket skaber en flot ensartethed i hele hjemmet.

Her er der masser af plads til at samle hele familien og udleve de drømme, I end måtte have. Husets førstesal rummer nemlig intet mindre end fire dejlige værelser. Samtidig er der mulighed for at tage det evt. overskydende værelse i brug til at skabe et hyggeligt arbejdsværelse - men hvis børnene har fået lov at indrette sig med legetøj og køjesenge på hele matriklen, kan den rummelige repos også sagtens tages i brug til dette formål. Endvidere er der toilet på 1. sal, så man ikke skal rende op og ned.

I stueetagen får I tilmed et ekstra værelse, som meget passende kan udnyttes til walk-in eller lignende. Etagen byder dertil velkommen til to fantastiske stuer fuld af hygge og plads til at samle gæster til middage og fødselsdage, og til hverdag vil I bestemt også få stor glæde af køkkenets lyse rammer, hvor I også kan have et spisebord stående og dermed mødes til lektielæsning og måltider i løbet af dagen. Prikken over i'et er det store badeværelse i matchende stil med lyse fliser og et stort separat bruseområde samt den skønne detalje, at der er gulvvarme i HELE stueetagen.

Fra køkkenet kan I slå døren op til den solrige terrasse og den økologiske have, der har været dyrket giftfri i ti år - her kan I roligt plukke æbler eller høste gulerødder fra køkkenhaven og servere mad direkte fra jord til bord. På den udvendige front får I tillige et fint lille udhus/vaskerum i forbindelse med garagen.

Dette er virkelig stedet for jer, der vil bo tæt på det hele - i kort cykelafstand fra både indkøb og skole.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 2298 7488, hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'