Byvangen 20, 4200 Slagelse

MODERNE FAMILIEEJENDOM BYGGET I CHARMERENDE STIL

MODERNE FAMILIEVILLA MED MULIGHED FOR 6 VÆRELSER

Et nyere hus med opførelsesåret 2004 skrevet på dåbsattesten; ja, man kan næsten se for sig, hvordan den klassiske, strømlinede stil i ét enkelt plan med et nordisk minimalistisk design overalt folder sig ud. Muligvis er det nemt, men det har ikke særlig meget varme og sjæl, vel?

Heldigvis kan I godt glemme alt om denne stereotype forestilling om et nyere byggeri, for denne moderne familieejendom tilbyder jer det bedste fra to verdener: en gennemført lækker kvalitetsbolig med alle de moderne løsninger, I kunne drømme om, men samtidig pakket ind i en nytænkende og utraditionel stil, der byder på masser af karakter og charme!

Ejendommen har det hele - der er gulvvarme i hele stueetagen, så I altid kan tulle rundt på bare tæer og strømper, selvom kalenderen siger vinter, og der er installeret solpaneler til det varme vand i huset. Derudover er der for ganske nylig lagt helt nye gulve i alle opholdsrum på 1. salen.

Velkommen indenfor på Byvangen - vi starter i entreen hvor der er trappe til 1. sal samt direkte adgang til den hyggelige og helt fantastisk lyse stue med masser af vinduer, inklusive karnap, og yderligere et par franske dobbeltdøre, som gør det muligt at bevæge sig ud på terrasserne og det bløde græs. Fra stuen er der ligeledes adgang til hyggeligt køkken-alrum med rustikke fliser og fri udgang til haven. Til børnenes beskidte støvler, vasketøjet og alt det andet praktiske, er der et rigtig godt bryggers med vaskesøjle. Husets første badeværelse befinder sig i stueetagen i forbindelse med både alrummet og det fine forældresoveværelse. Dette baderum har hele pakken, og I kan således frit vælge mellem en hurtig skyller under bruseren eller en lækker velværesøndag i det store spabadekar.
På 1. sal finder I 4 gode værelser, alle byder på højt til loftet med synlige bjælker, og alle er de forsynet med en super hyggelig hems, som kan tilgås via en stige. Det vil med garanti blive et stort hit blandt børnene, der kan udleve drømmen om en hyggelig putte- og læsehule langt over legetøjet.
Skulle I få brug for et femte værelse, er der god mulighed for at etablere et sådant i den nuværende stue på 1. salen, som i dag danner rammen om et fælles opholdsmiljø, som alle kan tilgå direkte fra værelserne, ligesom I kan fortsætte ud på den skønne balkon mod syd med udsigt over Storebælt. Fra stuen er der endvidere adgang til et praktisk depotrum/kontor samt til det andet af husets badeværelser.

Haven er også et helt kapitel for sig med mange smukke detaljer. Terrassearealet er gennemført hyggeligt og er opført helt ideelt mod både en østlig, sydlig og vestlig vinkel, så I får det optimale ud af solens timer. Græsplænen er dejlig stor, så ungerne kan lege og spille bold, og rundt omkring giver smukke buskadser og blomsterbede liv og flotte farvespil til de ydre rammer. Udvendigt finder I også en stor dobbeltgarage samt et muret udhus/hobbyværksted med tilhørende badeværelse i forlængelse.

At der kun har været én ejer, nemlig bygherren selv, i dette hus, vidner om, at der er tale om et hjem for livet! Et hjem, der ligger på en lukket vej i Slots Bjergby, har 300 m til både Hashøjskolen, daginstitution og planlagt Rema 1000. Infrastruktur inden for kort afstand.

Det her er en ejendom I skal opleve - her er hygge, sjæl og plads til alle.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg. tlf. 2298 7488, mail hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'