Havremarken 19, Kirke Stillinge, 4200 Slagelse

UNIK KVALITETSVILLA I FAMILIEVENLIGT OMRÅDE

Mens I triller ned ad den flot anlagte indkørsel med grønne træer på højre hånd, mødes I af denne smukke familie villa, der med sin unikke planløsning og flotte facade, bestemt ikke ligner det almindelige typehus. Høj kvalitet og gode materialer er nøgleordene for denne fuldmuret bolig, der tilbyder moderne fordele som fx gulvvarme i hele stueplan og opvarmet dobbelt garage med disponibelt rum, hvorfra I tørskoet kan bevæge jer ind i huset. - Og lad os endelig se nærmere på huset!

Fra det øjeblik I sætter foden inden for døren, præsenteres I for et spændende hjem med moderne indretning med smarte løsninger, som I vil elske fra dag ét. Der er et roligt indtryk i huset, da de samme materialer går igen, hvilket skaber en fin rød tråd gennem boligen. Stueplan består af lys og rummelig entre med kig til 1. sal, et kæmpe leverum, hvor køkken-alrum og stue kombineres og skaber en fantastisk rumfornemmelse, hvor hele familien kan samles. Køkkenet er udført i Kvik-elementer med hvide grebsfrie skuffer og stor køkken-ø, som samler familien om madlavningen. I stueplan ligger desuden det ene af husets to badeværelser, der ligesom køkkenet begge er med Kvik-elementer i stilfuldt design. Et stort bryggers sikrer nem opbevaring, mens den store bordplade og vaskesøjle gør hverdagens vasketjans til en leg.
En smuk gangbro på førstesalen bringer liv og dynamik til huset, og med de mange tagvinduer udnyttes sollyset og loft-til-kip på eleganteste vis. På venstre hånd breder en stor stue sig ud, hvor store glasdøre inviterer jer ud på tagterrassen og skaber en god forbindelse mellem ude- og indeliv. På førstesalen har I hjemmets fire dejlige værelser fordelt på forældre- og børneafdeling. Forældre-værelset har desuden fransk altan, stort walk-in closet samt nem adgang til husets andet badeværelse med masser af gulvplads, to håndvaske samt separat bruseniche. For den pladskrævende familie kan det mindste værelse på 1. sal kan nemt gøres større, så det bliver samme størrelse som de to andre. Gang/fordelingsarealet mellem de tre børneværelser kan udgøre et fantastisk kontor eller fællesrum for børnene. Alt i alt, en helt unik bolig, som hele familien vil elske - og som skal opleves!

Huset ligger i et yderst børnevenligt kvarter i det nyere boligområde i Kirke Stillinge - en skøn lille by med kun 10 minutters kørsel til Slagelse. Kirke Stillinge tiltrækker mange unge børnefamilier, da der er både børnehave med vuggestue samt dagplejer i byen. Områdets skole, der går til 9. klasse, ligger bare 600 meter fra ejendommen, og ungerne cykler nemt til og fra skole og til sportshallen langs cykelstien, der går hele vejen. I fritiden finder børnene hurtigt legekammerater til fodbold, gymnastik eller i spejderklubhuset, der alle ligger i byen. Mens mødes byens 'voksne' i det lokale galleri og forsamlingshuset. Indkøb klares nemt i Dagli Brugsen, og har I lyst til en dukkert er den gode badestrand, Stillinge Strand, kun 2 km fra boligen. Der er ligeledes gode busforbindelser til Slagelse. Her vil I hurtigt føle jer hjemme!

Velkommen!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg tlf. 2298 7488 mail. hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'