Søndermarksvej 37, 3. TH, 4200 Slagelse

VELHOLDT LEJLIGHED MED FLERE MULIGHEDER

På tredje sal, øverste oppe på toppen af ejendommen fra 1971, finder I denne velholdte lejlighed. Som øverste lejlighed skal I ikke bekymre jer om larmende overboer eller forbipasserende med nysgerrige blikke, I kan derfor bare nyde jeres tilværelse, hvis dette bliver jeres nye hjem. Derudover er der både fælles cykelskur, p-pladser og legeplads tilhørende ejendommen.

Lejlighedens 107 m2 er fordelt over en veldisponeret planløsning og sørger bl.a. for to gode værelser og en fordelingsentré, der giver jer masser af opbevaringsplads i form af store skabe og et mindre disponibelt rum. Denne hyggelige lejlighed kan sagtens nydes, som den er, men kan også nemt friskes op, hvis I ønsker et mere moderne udtryk. Det grå gulvtæppe, der breder sig i samtlige rum, gemmer på fine parketgulve, som snildt kan komme til sin ret og skabe en anden stil, hvis det ønskes. Lejlighedens samlingspunkt er den rummelige dagligstue, som giver adskillige gode muligheder for indretning. I dag er dagligstuen og spiseafdelingen adskilt af en skillevæg, men denne væg kan også fjernes, hvis I drømmer om at have en åben forbindelse mellem køkken og alrum. Fra stuen giver de nye altandøre adgang til den skønne vestvendte altan, hvorfra udsigten til det store, grønne fællesareal kan nydes. Køkkenet er nydeligt og meget velholdt, og den gode mængde bordplads giver masser af rum til madlavningen. Afslutningsvis får I et fint badeværelse med bruseniche. Denne skønne lejlighed kan nydes af de fleste og henvender sig altså både til den lille familie, parret eller en enlig, hvad end vedkommende er med eller uden børn.

Lejlighedens beliggenhed byder på alt, hvad der får dagligdagen til at hænge sammen. Her får I både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder blot få hundrede meter fra adressen. Med en cykeltur på bare 10 minutter, kan I nå Slagelse Centrum, som giver rig mulighed for shopping og byder på hyggelige caféer og lækre spisesteder. En cykeltur til Slagelse Station tager omkring samme tid, og herfra kan toget taget jer til København eller til andre egne af landet. Foretrækker I bilen som køretøj, kan I også nemt nå Vestmotorvejen, der ligger få kilometer fra boligen.

Velkommen!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22 98 74 88, hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - salærer fra kr. 35.000 inkl. moms.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'