Næstved Landevej 575, 4243 Rude

INDFLYTNINGSKLAR VILLA LIGE UD TIL ÅBNE MARKER

På en fremragende beliggenhed i det sydsjællandske landskab får I nu en fantastisk mulighed for at få et hjem med gode kvadratmeter, en rigtig flot og moderne indretningsstil og en skøn udsigt til naturen. Kort sagt alt det som den lille børnefamilie kan drømme om.

Den flotte rødstensvilla fra 1962 er for nyligt sat i stand, og det afspejler sig virkelig i den lyse indretning. Her behøver I ikke at kaste jer over nogen former for projekter, da alt fremtræder i indflytningsklar stand med minimalt vedligehold. Det giver mere tid til at dyrke familielivet og de værdier, der i virkeligheden betyder noget. Et virkelig godt køb til jer, der er på udkig efter jeres måske første hus.

Til ejendommen hører en virkelig skøn garage, som er isoleret og har el-port. Her er også en carport så I har plads til to køretøjer samt til børnenes cykler og løbehjul, og grundet den gode isolering kan I også bruge garagen til opbevaring, værksted m.m. Omkring selve ejendommen smyger sig en skøn og nem have, der er anlagt med græs og derfor ikke kræver mere end en tur med plæneklipperen i ny og næ. Bedst af alt er imidlertid den skønne udsigt, der folder sig ud som et levende maleri bag huset. Nemlig de fine, åbne marker, der tilføjer et strejf af landlig idyl til jeres hverdag.

Huset indeholder et stueniveau og en lækker kælder, som er i rigtig god stand. Kælderen består af et praktisk vaskerum, som gør det let som en leg at klare de huslige pligter, samt et par flotte disponible rum i boligstandard (dog ikke godkendt til beboelse). Til gengæld har I mulighed for at etablere et fedt hobby- eller aktivitetsrum.

Oppe ovenpå kan I tage skoene af i entréen og straks mærke den dejlige gulvvarme. Selvsamme gulvarme fortsætter i køkkenet, som ligger i åben forbindelse med den kæmpestore og hyggelige opholdsstue. Køkkenet er opført i lækre, sorte kvalitetsmoduler fra Svane (2017) og indeholder hele pakken, der skal til for at udfolde de kulinariske evner. Den attraktive planløsning slutter af med at give jer tre gode værelser og et lyst flisebadeværelse med brus.

Hele herligheden ligger i et godt lille samfund med kun 300 meter til dagplejen og 900 meter til skolen, der går op til 6. klasse. Dernæst skal børnene med skolebussen ind til Skælskør - hvilket er gratis! I har også et centralt busstop kun 350 meter fra hoveddøren med direkte adgang til hyggelige Slagelse by og de mange gode indkøbsmuligheder dér.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg tlf. 2298 7488 mail. hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'