Kongsmarkvej 109, 4200 Slagelse

UNIK MULIGTHED FOR HELÅRSBOLIG I SOMMERHUS OMRÅDE

Spændende og voluminøs ejendom med mange muligheder - fantastisk placering ved vandet.

Ejendommen her på Kongsmarkvej 109 har en fantastisk placering i 2. parket til Musholm Bugt, og alligevel er der ikke andet end 10 kilometer ind til Slagelses stemningsfulde bymidte med brostensbelagte gader og stræder.

Her hersker roen og naturen, og villaen råder over 219 imponerende kvadratmeter bolig. Ejendommen er opdelt i to veldisponerede og funktionelle boliger, og det er der selvfølgelig mulighed for at bevare - perfekt til to generationer, der vil bo under samme tag, eller for jer, der vil udleje den ene del. Derudover kan I nemt lave villaen om til én stor bolig. Mulighederne er mange.

Villaen er opført i 1961, men i 2005 blev den istandsat fra ende til anden. Der er gulvvarme overalt, og begge boliger er indrettet med en lys og indbydende stil, som er svær ikke at forelske sig i allerede ved første øjekast. Her er der kræset for selv de små detaljer, og samtidig er planløsningerne gennemtænkte og veldisponerede. Lad os tage et nærmere kig på dem - den ene bolig er tilmed handicapvenlig.

Den første bolig (den mindste) råder over en entré, et stort og indbydende opholdsrum, der samler køkken, spisestue og stue. Her er god plads til hygge og samvær. Fra stuen er der smuk udsigt over vandet og fra køkkenet er der udgang til den store lukkede gårdhave. Samtidig råder hjemmet over et værelse og et badeværelse. Ved indgangen til denne bolig er der god isoleret garage/værksted med lille kontor, disponibelt rum samt udhus.
Bolig nummer to er den største, og den byder på en lys entre med adgang til et værelse, stor lys stue med udsigt til vandet, lyst åbent køkken, samt yderligere 3 gode værelser alle med egen udgang. Til slut et kæmpestort badeværelse med både kar og brusenische, samt installation for vaskemaskine og tørretumbler. Ved indgangen til denne bolig er der en carport med tilhørende udhus.
Udenfor finder I endvidere som sagt en fantastisk lukket gårdhave, hvor sommeren kan nydes.

Som tidligere nævnt kan boligen nemt omdannes til ét voluminøst hjem for den store børnefamilie, men de to separate boliger er perfekt for to generationer eller til fx udlejning.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1961 - dog er der ikke meget tilbage af dette, den passer flot i landskabet med sin lyse træfacade. Matriklen tæller 821 kvadratmeter, og den kræver minimal pasning. Den består nemlig af store terrasseområder, der inviterer til livsnyderi under åben himmel med kig over vandet. Og som I nok allerede har regnet ud, ligger villaen utrolig naturskønt bare et stenkast fra stranden, der inviterer til lange gåture, solbadning og friske dukkerter i bølgen blå. Samtidig er der kun 2,5 kilometer til Kirke Stillinge, hvor I bl.a. både har handlemuligheder,
vuggestue, dagpleje, børnehave, skole til og med 9. klasse samt gode fritidsinteresser såsom gymnastik, fodbold og spejder. Derudover er her et spændende galleri, og der bliver jævnligt holdt loppemarked og banko.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 2298 7488, hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.