Nykøbing Landevej 4, 4200 Slagelse

MULIGHEDSRIG BUNGALOW I GOD STAND MED FANTASTISK HAVE, UDEN NABOER

Tag med til Nykøbing Landevej 4, hvor denne velholdte rødstens bungalow byder velkommen med sin klassiske byggestil og charme, for ikke at glemme den store carport med et godt udhus, der indbyder til hobbyliv eller gør-det-selv-projekter.

Huset står perfekt placeret på en helt fantastisk kuperet grund med mange solfyldte uderum og hyggelige terrasser, som der tydeligt er kræset for. Den smukke have smelter sammen med de grønne omgivelser, der breder sig i forlængelse heraf og skaber det mest fredfyldte baggrundsbillede for udelivet. Her kan I tilbringe tiden i fuldstændigt ugenerede rammer.

Indenfor venter der jer et dejligt hjem med mange muligheder for at tilpasse planløsningen efter jeres behov og livsstil, og der er tilmed en super god kælder i boligstandard (dog ikke godkendt), der nemt kan indrettes som teenagerens private hygge afdeling, hobbyrum og meget andet. Imens kan forældrene eksempelvis få hele 1. salen for sig selv, for her finder I et stort værelse med tilhørende walk-in closet. Alternativt kan det store værelse opdeles, for derved at skabe flere børneværelser, hvis I er en større familie. Dette er blot en af mange løsninger, for med en planløsning som denne, kan I få det præcis som I vil. I finder hjemmets fællesarealer i stueplan, som byder på et gæstetoilet, et stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt to flotte stuer en suite, der til sidst udmunder I det pæne spisekøkken, som praler med god bord- og skabsplads samt alle hårde hvidevarer. Stuerne giver rig plads til at indrette separat spisestue- og opholdsstue, men der er også mulighed for at sætte en væg op og skabe et ekstra værelse her, hvis det ønskes? Ja, mulighederne er nærmest uendelige, men én ting er sikkert: her bliver det ikke svært at finde sig til rette. Kælderen indeholder flere gode opbevaringsrum, 2 rum der kan bruges til kontor, hobby, teenage hygge samt et stort dejligt bryggers med gode skabsplads. Træpillefyret finder I også her i kælderen.

Med adresse på Nykøbing Landevej venter der jer et liv i idylliske omgivelser, hvor åbne vidder og åløb strækker sig i gadebilledet og sætter en skøn stemning for tilværelsen. Alligevel er I bare få minutter fra Vestermose Skole og ti minutter bag rettet fra Slagelses stemningsfyldte bymidte, som tilbyder flere uddannelsesinstitutioner og fritidsaktiviteter samt kultur, spisesteder og butiksliv. Her vil I aldrig mangle noget.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf 2298 7488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'