Peter Bangs Vej 228, st. tv, 2500 Valby

Fremvisning når det passer dig - ring og aftal nærmere

ALTAN OG MÅSKE VALBY´S LAVESTE EJERUDGIFTER - ISTANDSAT NÆR DAMHUSSØEN

DELEVENLIG 3 VÆRELSES TÆT PÅ STATION OG METRO

Du får en klassisk, delevenlig københavnerlejlighed - en høj og lys stuelejlighed - med pænt moderniseret køkken og flisebadeværelse, på en skøn central beliggenhed - nær til transport (både S-tog, og Metro) og nær til Damhussøen.
Her får du en adresse, der både er central og fredelig lige overfor Grøndalsparken med blot få minutters gang til S-toget, og samtidig ikke langt til metro og alle indkøbsmulighederne på Peter Bangs Vej.

Lejligheden fremstår pæn og istandsat med sine 74 kvadratmeter og tre værelser (2 værelser og 1 stue). Hoveddøren åbner op ind til en rummelig fordelings-entré med adgang til alle boligens værelser. Til højre er køkkenet placeret med en lys indretning, aflang bordplade og dejlig plads til opbevaring samt lille spiseplads - og den medfølgende kombinerede vaskemaskine/tørretumbler. Stuen har et smukt, stort trefagsvindue samt en helt optimal størrelse, så du både kan have sofa og spisebord. Det første værelse har også masser af plads til indretningen og desuden udgang til en sydvestvendt altan via en glasdør, der sammen med det gode vindues parti lyser rummet op. Tøjet kan opbevares i de praktiske skabe, der befinder sig på det andet værelse som naturligvis også kan benyttes som kontor eller teenageværelse. Flisebadeværelset er med separat bruseniche samt toilet og vask (et "rigtigt" badeværelse, og ikke et "Københavner-badeværelse" samt uden faldstamme).

Faktuelle oplysninger: Omkring 2010-2012 (anslået årstal, før sælger købte i 2013) kom der nyt tag, faldstammer, nedløbsrør, ligesom der er blevet udskiftet vinduer (termovinduer) og istandsat køkken-/bagtrappe. Endvidere er lejligheden renoveret med alt træværk slebet ned, gammelt tapet og kalk mv fjernet og der er opsat væv i stedet, ny el fræset ind i væggen samt med flere kontakter, nyere altan der ligger ud til den grønne gård, og så ligger lejligheden for enden af "svalegang". Ejendommen opvarmes med fjernvarme (ikke uvæsentligt i disse tider), og så er der lave fællesudgifter i ejerforeningen (hvilket naturligvis skyldes, at mange renoveringer er foretaget).

Bygningen blev opført i 1948 med flotte mursten, rødt tegltag og vinduer, der giver udsigt til en hyggelig gårdhave og nabo-koloni-haveforeningen. Lejligheden ligger tilbagetrukket fra vejen, så du får rolige omgivelser stort set uden lyde fra vej eller s-tog. I gården får du adgang til nogle dejlige græsarealer, hvor du også kan ligge i skyggen fra de høje træer - og så er der mulighed for parkering i gården (indkørsel til gården ved Peter Bangs Vej 238-240). Grøndalsparken bliver din nye nabo, så du kan gå de få skridt hen til den grønne oase. Der er brugsret til kælderrum.

Beliggenheden byder på perfekt kombination af rolig naturidyl og et centralt storbyliv. Du kommer til at bo tæt på skoler, gymnasium, gode spisesteder og indkøb, samtidig med at du nemt kan cykle på de gode cykelstier ind til søerne og centrum. Omkring dig finder du flere grønne områder. Damhussøen er bare 350 meter væk, og du kan hurtigt cykle de 2,7 kilometer ind til Frederiksberg Haves billedskønne ruter.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'