Jonstrupvangvej 133B, Jonstrup, 3500 Værløse

Værløse / Jonstrup, 5 nye 2 plans rækkehuse nær grønne områder

5 nye 2 plans rækkehuse nær skoven - god beliggenhed i Værløse, næsten nabo til Jonstruplejren

Nøgleordene for bebyggelsen - nyt, velbeliggende, moderne og tidsløst, albuerum, lækkert i 2 plan - og så er det indflytningsklart (der kan flyttes ind næsten med det samme)

Beliggenheden er i rekreative rolige omgivelser, nær til lokal indkøbsmulighed/Rema 1000, og gen-nabo til Jonstrup Vang med nærliggende udsigt over det gamle flyvestations område. Og ikke mindst med kun 20-25 minutter i bil til København centrum. Der er busstoppested ikke langt fra bebyggelsen.

Her er opført 5 stk 2 plans rækkehuse med hver 145 kvm bolig, alle disponeret med egen a la forhave med terrassemuligheder og udhus, samt primær have bagtil med terrasse med udvidelsesmuligheder og græsplæne. Endvidere er der bagtil mulighed for opførelse af yderligere et udhus (kan evt medfinansieres som tilvalg/tilkøb).

På modsatte side af husene er der 2 parkeringspladser til hver bolig (valg af carport træffes på G/F´s første generalforsamling, og er tilkøb uden for handlen - kan evt medfinansieres som tilkøb).

Rækkehusene er opført i a la grå mursten (Silver Pacific, Strøjer Tegl) med tagpap tag, 3 lags termovinduer / energiglas (sorte rammer udvendigt og hvide rammer indvendigt), og efter de seneste standarder bl.a. med moderne faciliteter samt med gulvvarme i både stueplan og på 1.sal - opvarmes via varmepumpe (luft-til-vand, placeres foran det forreste udhus). Boligerne leveres som såkaldt nøglefærdige og lige til at flytte ind i (herunder med hårde hvidevarer - vaskemaskine og tørretumbler samt skabe i værelserne er tilkøb uden for købesummen men kan evt medfinansieres som tilkøb). Materialerne er - Gulvene: Ask, hvid stavparket (Tarkett), Fliserne: New Con Silver Grey (30x60), Lofterne: Fermacell, filt og fuldspartling samt hvidmalede, Væggene: Filt, hvidmalede. Der er mulighed for hybridnet (der undersøges pt evt mulighed for fibernet).

Boligerne er fint disponeret, med bl.a. 4 værelser samt 2 badeværelser. Der er en rummelig entre med teknikskab (skydelåger med spejle), gæstetoilet-/badeværelse med bruseniche (glasvæg til bruseniche, HTH møblement), HTH køkken/alrum med vaske-ø og udgang til forhaven samt i åben forbindelse med opholdsstuen med herfra udgang til baghaven - i stuen er der åben trappe til 1.sal (med mulighed for indretning af et depotrum under trappen, tilkøb uden for købesummen men kan evt medfinansieres som tilkøb). 1.sal med ovenlysvindue i badeværelset (med mulighed for tilvalg/tilkøb af ovenlysvindue i trapperummet over trappen, tilkøb uden for købesummen men kan evt medfinansieres som tilkøb). Med repos og adgang til alle 4 værelser samt til badeværelse med bruseniche og nicheplads til vaske-søjle-mulighed (er tilkøb uden for købesummen men kan evt medfinansieres).

Ring til Ejendomsmægler Erik Berg v/Min Bolighandel, for enten mere specifik information - eller for at høre hvilke områder man evt kan få indflydelse på. Afhængig af beslutnings-/ handelstidspunkt, så vil tilkøb evt kunne tillægges købesummen, og derved evt medfinansieret via handlens finansiering.

Priserne varierer på boligerne - fra kr 4.895.000 til kr 4.995.000.

For området gælder lokalplan 134 - se mere her:

OBS - specifikke billeder er for bebyggelsen og rækkehusene, mens modelfotos og illustrationer blot er inspiration for bebyggelsens udtryk og stil.

Ansvarlig ejendomsmægler: Erik Berg, tlf 40304075

Skal I have solgt Jeres egen bolig, eller går I blot i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en gratis uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z, også fremvisninger - altid faste lave salærer, salærer typisk fra kr. 49.995 inkl. moms.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.