Islevhusvej 35, 2700 Brønshøj

KOMBINERET BOLIG OG ERHVERV MED GOD ADRESSE

Adressen er Islevhusvej 35. Her er 3 lejemål: Butik i stueetagen med utrolig stor synlighed samt lejligheder på 1. sal og på 2. sal. Butikken har store facadevinduer mod vejen, der straks skaber blikfang og lokker folk indenfor. Fra entredøren træder I ind i et stort og indretningsvenligt lokale, der giver mulighed for at drive flere forskellige typer erhverv. Vi fortsætter ind i baglokalerne, som byder på et grovkøkken, et værelse / baglokale og toiletfaciliteter.

Til ejendommen hører en stor kælderetage med vaskerum og flere disponible rum, der eventuelt kan anvendes som lager eller til ekstra opbevaring. Dele af kælderen deles dog også med lejligheden på 2. sal, f.eks. vaskerum.
~
Lejligheden på 1. sal har en velindrettede planløsning som tilgodeser den pladskrævende enkeltperson og parret såvel som den lille børnefamilie. Fra entreen ser vi først og fremmest det lyse køkken, som er udstyret med alle hårde hvidevarer og gode opbevaringsløsninger. Til højre herfor har I en god værelsesafdeling med to værelser og et badeværelse med kombineret brus og badekar i samme omfang. Planløsningen fortsætter med en stor stue og et ekstra værelse eller spisestue, der ligger i åben forbindelse til hinanden. Disse kan nemt opdeles, hvis I har brug for det. Mod vest forenes inde- og udelivet via altanen, som vender perfekt i forhold til eftermiddag- og aftensolen. Ønsker I mere plads at nyde udelivet på, så har I også en dejlig have at boltre jer på. Lejligheden på 1. sal kræver istandsættelse

Lejligheden på 2. sal fremstår i indbydende stand med pænt køkken og med fantastisk udsigt over villakvarteret bagved Husum S-tog station. Lejligheden byder på masser af lys og fremstår idag med nyafhøvlede gulve og er generelt i god stand. Udover det centrale køkken, byder lejligheden på 2 flotte stuer en-suite, lyst flisebadeværelse, soveværelse og et mindre værelse. Yderst velegnet til den lille familie, som vægter lys og pæn stand højt.

Lejligheden på 1. sal og butikslokalet er pt. udlejet.

Lejligheden på 2. sal er til salg hos anden mægler - home Brønshøj, så hele ejendommen kan erhverves til udvikling. Såfremt man måtte ønske kun at købe 2. sal er prisen kr. 1.695.000 - uden lejer.
~
Kontakt os for en fremvisning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'