Holbækvej 30, 4330 Hvalsø

CHARMERENDE, LYS VILLA MED UDLEJET ERHVERVSDEL NÆR BY OG NATURSKØNNE OMGIVELSER CHARMERENDE, LYS VILLA MED UDLEJET ERHVERVSDEL NÆR BY OG NATURSKØNNE OMGIVELSER

CHARMERENDE, LYS VILLA MED UDLEJET ERHVERVSDEL NÆR BY OG NATURSKØNNE OMGIVELSER

På Holbækvej 30 har vi nu den udsøgte fornøjelse at byde jer velkommen indenfor i en velholdt villa, som tilbyder en lys atmosfære, et udsøgt udemiljø og en ideel placering nær alle livets fornødenheder. Helt klart et kig værd!

Den charmerende villa daterer sig tilbage til 1932, og den har været under flittig vedligeholdelse og ombygning af de nuværende ejere, som har nydt godt af ejendommen i 42 år. Med boligen overtager man også en god investering - nemlig en velfungerende, udlejet tandlægeklinik med en årlig huslejeindtægt på 145.000 kr.

Villaen omkranses af en lukket have og et stort terrassemiljø, som giver jer mulighed for at søge sol, læ og skygge i løbet af dagen.

Udendørs er endvidere en stor carport samt et stort parkeringsområde.

Husets hjerterum forefindes i køkken-alrummet, som i den grad evner at samle familien om de fælles stunder. Her hjælper gulvvarme, spots i loftet, loft-til-kip og en idyllisk vindueskarnap til rummets charme og særpræg. Åbn terrassedørene, og gør alrummet endnu større, når I inviterer selskabet med ud på det dejlige terrassemiljø.
Som familie kan I endvidere glæde jer over et stilrent Invita køkken fra 2004, som tilbyder alle hårde hvidevarer.
Hertil får I et stort stuemiljø, som prydes af stuk i loftet, fine vægpaneler, et flot mørkt trægulv samt udgang til det omkransende udemiljø.
I stueplanets boligdel får I ydermere et depotrum og et stilrent badeværelse med brus.

Fra boligdelen leder en forstue jer over til villaens erhvervsdel. Her er en velfungerende tandlægeklinik, som er indrettet med alt udstyr samt et stort venteværelse.

På første sal venter en lys repos og fire gode værelser, der alle nyder godt af et naturligt lysindfald. Hertil er et stort, stilrent badeværelse med badekar.

Øverst oppe under taget gemmer sig et disponibelt rum, som giver jer mange indretningsmuligheder.

I bosætter jer i det smukke naturområde Skjoldungernes Land, hvor grøn natur hver dag pryder tilværelsen. I placerer jer centralt i Hvalsø, hvilket sikrer jer nem vej til indkøbsmuligheder, en populær biograf, butikker og restauranter. Den korte afstand til byen giver potentielle kunder nemme muligheder for at besøge erhvervsdelen af villaen. Ungerne har blot en kilometer til skole samt kort vej til idrætsfaciliteter i Hvalsø Hallen. I er ydermere nær grøn natur, som I kan nyde med gode gå-, cykel- eller løbeture i Storsskoven. En skøn gårute kunne eksempelvis tage jer forbi Sjællands højeste punkt, Gyldenløves Høj.

I er nær offentlig transport med kun 400 meter til Hvalsø Station, hvilket gør det nemt at komme til og fra huset.

Vi glæder os til at vise villaen og området frem for jer!

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I får en velholdt, lys og charmerende villa med et udsøgt udemiljø samt en velfungerende erhvervsdel. Herudover bosætter I jer i et naturskønt område nær station og et rigt byliv.

Ansvarlig ejendomsmægler: Per Hermansen - 2215 1888
Salg og vurdering: Susanne Borch-Jensen - 2889 1888

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'