Strandgade 1, 5600 Faaborg

Restaurant i hjertet af Faaborg

Lige i hjertet af Faaborg, finder du denne fantastiske perle, opført på markant hjørnegrund, opført i 2½ plan i sten, pudset og gulmalet med hvide Dannebrogsvinduer. I ejendommen ligger Restaurant Trekroner.

Bygning blev opført i 1686 og er dermed en af Faaborgs ældste bygninger. Bygningen har tidligere været ejet af brændevinsbrændere og skippere, og ligger direkte op til byens torv, med brostensbelagt smal gade lige ned til havnen.

Bygningen: Restaurant Trekroner indeholder b.la. indgangsparti, i stueplan 2 restaurationslokaler, med plads til 75 gæster, bar, mellemgang med trappe til 1.sal - stort, moderne, komplet, godkendt og funktionsdygtigt restaurationskøkken med kølerum. Dame og herretoilet. Trappen til 1. sal fører op til mellemgang med toiletter, administrationskontor og "Faaborgstuen" hvor velkomstdrink, velskænket fadøl eller menuen kan indtages. Faaborgstuen bruges også til møder og selskaber.

Når du træder ind i Restaurant Trekroner, kommer du tæt på Faaborgs sjæl. I mere end 200 år har faaborgensere og andet godtfolk sat hinanden stævne på byens ældste værts- og spisehus. Sælges med alt inventar.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'