Ringkøbingvej 33, Idom, 7500 Holstebro

Kombineret erhverv/bolig

Her får I både en fin og hyggelig boligafdeling på ialt 156 m2 i 2 plan. Bemærk at der findes toilet på 1.salen. Udover boligdelen får i erhvervsbygninger i form af lagerhaller samt lagerrum, og et tidligere butikslokale ud mod Ringkøbingvej.

Ejendommen er velholdt og løbende vedligeholdt. Boligafdelingen fremstår i stueetagen med entre til 1. salen, stort køkken/alrum med dejlig stue i forlængelse heraf, adskilt af dobbelte franske døre. Herfra er der udgang til den overdækkede terrasse. Yderligere i stueetagen findes stort moderniseret badeværelse samt entre. Der er en dejlig lukket og hyggelig have med drivhus og gode kroge i ly for vind og vejr.

På 1.salen findes soveværelse med adgang til toilet, samt yderlige 1 værelse og en stor opholdsstue, som tidligere har været delt op, så der var~ yderligere et værelse. Altså er der rig mulighed for at indrette, så der kan blive 3 værelser og repos.

Lagerbygninger består af et tidligere butikslokale med baglokale, 2 lagerhaller samt et lagerruml. Der findes~ i den ene hal fyrrum, kontor, kantine og badeværelse.

Lokalerne er egnet til mange formål, og lejes pt. ud til kr. 6000 pr. mdr. - lejekontrakten er dog opsigelig, hvis man selv ønsker at benytte lokalerne.

For yderligere oplysninger, så ring gerne.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Anne Dorte Linnebjerg

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  • T: 52 581 582
  • M: 52 581 582

Bestil fremvisning

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.