Isgårdsvej 30, 5000 Odense C

KVALITETSVILLA CENTRALT BELIGGENDE I ODENSE

Velkommen til Isgårdsvej 30, i Odense - her ligger et dejligt hus, der nu kan blive jeres families nye hjem.

Villaen blev opført i 1955, og blev i 2015-2016 gennemrenoveret og fremstår velholdt både indvendigt og udvendigt. Udvendigt bliver man budt velkommen af den fine facade og den flotte forhave. I forbindelse med det ligger indkørslen, som fører til den store carport, hvor der er klargjort til el-bil. Til huset hører en stor og hyggelig baghave med rene linjer, hvor der er plads til leg. Huset har to dejlige terrasser, hvor man kan opholde sig. Den ene terrasse er hævet, og her kan man sidde omringet af blomstrende beplantning, der tilfører huset terrasseområde en privat og hyggelig atmosfære.

Med bolig og kælder, findes samlet 220 veludnyttede kvadratmeter fordelt på tre plan. Kælderen byder på et pænt toilet, gildesal, bryggers samt to gode disponible rum - hvis udseende er i naturlig forlængelse af resten af boligen. På stueetagen finder man det gode køkken, hvis elementer er holdt i et flot tidsløst hvidt design, der står i skøn kontrast til den mørke bordplade - og da det er lavet som køkkenalrum, får begge rum en dejlig åben atmosfærer. Stueetagen byder også på et pragtfuldt værelse, samt et stort badeværelse, der har den luksus, at der er både separat brus og et stort badekar. På førstesalen finder man et lyst og rummeligt værelse samt en stor dejlig stue med loft til kip og fritlagte spær. Her er der mulighed for at etablere et eller to ekstra værelser og evt. en lille hems.

Boligens beliggenhed er helt i top - med en placering på en rolig villavej kan man nyde tilværelsen i fred og ro. Der er kort afstand fra huset til flere grønne områder med små hygge søer samt legeplads hvor børnene kan lege og fodre ænder.

Fra villaen er der 2 kilometer til alle de skønne butikker, restauranter, barer og kultur som Odense midtby har at tilbyde. Samtidigt er beliggenheden bekvemmelig for den travle familie med alle hverdagens fornødenheder, samt en masse byliv også placeret i nærområdet. Huset ligger også perfekt hvis man pendler, med kun 2,1 kilometer til Odense banegård, hvorfra man har togforbindelser til næsten hele landet.

Hvorfor skal i købe denne bolig?
Den har en fantastisk central placering og samtidigt får I mange kvadratmeter for pengene, og en villa der både indvendigt og udvendigt fremstår pæn og velholdt med detaljerne i orden.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.