Hjallesevej 117, st. th, 5230 Odense M

ROLIG 4-VÆRELSES LEJLIGHED MED CENTRAL PLACERING I ODENSE M

RUMMELIG 4-VÆRELSES LEJLIGHED MED CENTRAL PLACERING I ODENSE M

Velkommen til Hjallesevej 117, st. th, i Odense - her ligger en fremragende 4-værelses lejlighed, der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen egner sig til alle stadier af livet, om end man er enlig eller par - her er masser af muligheder, samt en delevenlig planløsning.

Ejendommen er opført i 1934, og fremstår moderne og velholdt. Til boligen hører en stor fælles baghave med flere hyggekroge, og en velanlagt forhave.
Indvendigt bliver man budt velkommen af den indbydende entré, der fungerer som fordelingsgang for resten af boligen. Til lejligheden hører et stor og lyst funktionelt køkken med integrerede hvidevare. ~~

Lejligheden giver mulighed for at have både spise- og opholdsstue, og rummene har et flot lysindfald gennem de fine vinduer. Derudover byder lejligheden på de tre pæne værelser - det ene har desuden udgang til den solrige altan, der med en vestvendt placering giver mulighed for at nyde eftermiddags- og aftensolens stråler med udsigt over haven. Til sidst ligger det fine badeværelse, hvor pladsen er elegant udnyttet, og det inkluderer separat brus.

Beliggenheden er helt i top - med en placering i et roligt beboerområde har man her alle forudsætninger for at nyde tilværelsen i fred og ro. Samtidigt byder placeringen på al bekvemmeligheden ved at bo så tæt på byen, med mange butikker i nærområdet, og ikke mere end 220 meter til flere indkøbsmuligheder. Man har derudover kort til offentlig transport og kun 2 km til Odenses hyggelige midtby. Går man på en uddannelse ligger både erhvervsuddannelser og SDU ikke mere end 3 kilometer fra hoveddøren.

Hvorfor bør I købe denne bolig?
Den har en fantastisk central og rolig beliggenhed, med et flot design og god plads i en delevenlig planløsning.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.