Viggo Kampmanns Plads 7, 1. mf, 2300 København S

Åbent hus: 25.10.2020 fra kl. 13:50 til kl. 14:10

Elegant fireværelses vandkantslejlighed med to store altaner og gennemført planløsnin

Beliggende roligt, tilbagetrukket og samtidig eksklusivt ved vandkanten af Havnevigens skønne sandstrand, præsenterer vi her E/F Strandtorvet - en elegant og arkitektonisk ejendom fra 2016, som er tegnet af Vandkunsten. Her er der tænkt over at bringe masser af lys og luft ind i den enkelte bolig og samtidig give et fantastisk udsyn, så man kan beundre udsigten til vandet og Islands Brygges flotte arkitektur.
Jeres kommende hjem træder frem i form af denne 135 kvadratmeter store og smukke sag på 1. sal, der indeholder to store og solrige altaner, hvor I fred og ro kan nyde de herlige omgivelser. Moderne materialer i en lækker kvalitet gennemstrømmer hele lejligheden og bedst af alt, kan I glæde jer over den fantastiske planløsning, som i dén grad indbyder til et aktivt familieliv med værelser nok til alle og med masser af plads til nærvær i det store og åbne opholdsmiljø med mulighed for hyggekroge til både store og små.
I dag er lejligheden en stor fireværelses, men med mulighed for at etablere et ekstra værelse i den ene ende af stuen til den store familie.
Lejlighedens lyse og stilrene atmosfære tager sin begyndelse i den rummelige entré med skabsplads, før der på højre hånd er adgang til boligens flotte badeværelse holdt i stilfulde elementer, med separat brusezone og integreret vaskesøjle.
Videre åbner køkken-alrummet, med plads til stort spiseområde og stue, sig i et fælles miljø med udgang til en altan mod øst og en mod vest, så I kan nyde solen i formiddagstimerne såvel som til et glas køligt rosé i eftermiddags- og aftensolen.
Det stilrene og hvide køkken med grebsfrie moduler står opført centralt i rummet med tilhørende køkkenø og masser af plads til, at hele familien kan samles om madlavningen. Endelig leder en mellemgang ind til boligens værelsesafdeling bestående af tre lyse soveværelser, hvor forældre og børn kan indrette sig i dejlige omgivelser.

Ejerforeningen råder over en "lånelejlighed", to gode festlokaler, fælles krea-rum og har fælles p-facilitet i kælderen sammen med Byhusene i området. Til lejligheden hører desuden et opbevaringsrum i stueetagen.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'