Plantagevej 2, Vemmedrup, 4632 Bjæverskov

Skøn et plans villa til den pladskrævende

Funktionel 1. plans gulstensvilla på 179 kvm. med stor muret garage og således yderst velegnet til den pladskrævende familie.. Villaen er beliggende "for sig selv" men støder optil det lukkede villkvarter i Vemmedrup med skolen - SFO - sportshal - indstitution - legeplads mm. næsten udenfor døren, så det bliver ikke meget bedre.

Det daglige indkøb kan gøres i den nærliggende REAM1000 butik som nemt kan nås på cykel. Bjæverskov Butikscenter er kun 2 km. fra Vemmedrup.
Vil man have endnu bedre indkøbs- og cafe muligheder er Køge bymidt beliggende kun 10 min. kørsel i bil fra Vemmedrup.

Der er kun ca. 1 km. til stort skovområde hvor der er mulighed for nogle skønne ture.
Er man afhængig at komme hurtigt til f.eks. København er motorvejs til- og frakørsel næsten udenfor døren, og indenfor maks. 1. time kan man stå på Rådhuspladsen. Alternativ kan man køre til Køge og tage S-toget

Sælgere har løbende vedligeholdt og forbedret ejendommen og denne fremstår i indflytningsklar stand og er yderst funktionelt indrettet med stor entre - åbent køkken med god spiseplads - stor opholdsstue med åbning til havestue hvorfra der er udgang til den store terrasse hvor sommeren kan nydes til fulde med hyggelige grillaftener mm, - fra havestue er der dør til to store værelser der er adskilt fra den øvrige beboelse - forældresoveværelse - yderligere et værelse/kontor -- gæstetoilet - stort flot lækkert nyrenoveret badeværelse med stor dobbeltbruseniche og kar, dette rum skal opleves - bryggers med hævet vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen opvarmes via gasfyr og supplerende er der brændeovn i stuen.

Køber får er hus hvor der er "tænkt" på detaljerne og hvor man ikke straks behøver og tænke på forbedringer.

God nem have med drivhus samt lysthus hvor solen kan nydes hele året, samt god plads til f.eks trampolin - boldspil etc.

Foran huset er der stor gårdsplads med gode parkeringforhold og så er der den skønne murede garage på 40 kvm. samt udhus stødende op til denne. Vil man ikke bruge garagen til bilen kan den anvendes som hobbyrum - fællesrum med f.eks. bordtennis etc.

Dette er stedet til den der vil bo med god plads og luft omkring sig, og alligevel gerne vil have naboer.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.