Egevej 9, Vemmedrup, 4632 Bjæverskov

Til den pladskrævende familie

Rummelig kvalitetsvilla med skøn have og særskilt teenageafsnit

Der er tale om en familievenlig ejendom med stort F her på Egevej 9 i Vemmedrup. Her er nemlig rigtig god og veludnyttet plads. Standen på det hele er høj takket være grundigt vedligehold og fine opgraderinger. Og derudover er selve beliggenheden også af den slags, der kommer både børn og voksne til gode.

Villaen ligger for enden af en blind stikvej, hvor det er trygt for familiens yngste at rende rundt til legekammeraterne, og hvorfra et veludbygget stisystem sørger for en rigtig god forbindelse videre rundt i byen. Du kan derfor skyde genvej til pasningsmuligheder og indkøb, og skolen ligger også i så overskuelig en afstand, at børnene sagtens selv kan spadsere eller cykle dertil. Når I skal videre omkring - hvis I eksempelvis pendler på arbejde - er det også blot en fordel, at der kun er få minutters kørsel til nærmeste motorvejstilkørsel.

Villaen er opført i 1970 og byder på hele 194 m2 bolig i ét praktisk plan. Hertil kommer en rummelig udestue på yderligere 24 m2 samt en carport på 27 m2. Grunden i sig selv tæller 968 m2.

Allerede udefra er det tydeligt, at vedligeholdsopgaverne og renoveringsprojekterne er foretaget med såvel kyndig som kærlig hånd. Og det gode indtryk fortsætter selvfølgelig indenfor. Her byder planløsningen på et rummeligt opholdsafsnit, hvor en stor stue ligger lige op ad et køkken med spiseplads. I praktisk forlængelse af køkkenet ligger bryggerset, og fra stuen er der udgang til den dejlige udestue og videre ud i haven.

Via fordelingsgangen er der adgang til to badeværelser, et kontor eller værelse og et soveværelse med indbygget skabsvæg. Et hobbyrum fungerer som bindeled til en separat afdeling med yderligere to gode værelser, og det er således oplagt af reservere denne afdeling til en heldig teenager eller to. Her er da også egen indgang, hvilket helt sikkert vil være populært.

I haven på entrésiden er der hyggelige terrasser og kroge. Og der er flere skønne terrassemiljøer at gøre godt med i den store, sydvendte del af haven på den anden side. Her er i det hele taget både udenfor og inden døre masser af muligheder for at nyde det gode familieliv i dejligt selskab og rare rammer.

Kontakt os for en nærmere præsentation.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.