Havesangervej 10B, 9310 Vodskov

GULVARME I KØKKEN ALRUM, LÆS MERE!

Velkommen indenfor i denne gule murstensvilla fra 1982 beliggende på en hyggelig og flot vej i Grindsted. Med sine 101 kvadratmeter får I her det perfekte hjem til børnefamilien, der gerne vil bo i lyse og lækre rammer i en velholdt villa med nyere vinduer.

I kommer ind I den kombinerede entré og bryggers, der fremstår flot og moderne med vaskesøjle og skabsplads. Herfra er der adgang til det nyere køkken, hvor de lyse elementer harmonerer flot med de varme bordoverflader, og der er indtænkt masser af skabsplads både oppe og nede samt alt i hårde hvidevarer.

Den åbne forbindelse til stuen gør, at I altid kan følge med i samtalen, hvorend I befinder jer, og I får mulighed for en stor spiseafdeling, hvor hele familien kan samles om måltiderne og de gode snakke. Stuen prydes af et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, og I får mulighed for at indrette jer, præcis som I har lyst.

Badeværelset fremstår lyst og moderne med stor håndvask og separat bruseniche. Jeres kommende hjem rummer også hele tre værelser, der alle er indretningsvenlige og med skøn udsigt over markerne. Om I så vil have kontor, børneværelse eller noget helt tredje, så er der altså gode muligheder for dette.

Villaen ledsages af en stor sydvendt have, hvor der stadig er masser af udfoldelsesmuligheder, så I kan få et grønt areal, der er lige efter jeres ønsker. Led blot tankerne hen på børneleg, køkkenhave og gode måltider nydt med jeres nærmeste! I får en dejlig udsigt ud over de omkringliggende marker, og derudover er der en velholdt carport med nyere tag samt et skur med masser af opbevaringsplads.

Villaens placering i det rolige kvarter sikrer, at børnevenligheden er helt i top, og med kun 650 meter til den nærmeste skole er transporten dertil overskuelig for barnefødderne! Vodskov by kan nås på få minutter, hvor der er gode indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Derudover har Vodskov Idrætsforening masser af muligheder med et hav af idrætsgrene! Bussen kører under 200 meter fra hoveddøren og kan tage jer ind til Aalborg Centrum, som I desuden kan nå på 20 minutter i bil. I Aalborg får I alt det byliv, som I kan håbe på med hyggelige spisesteder og stemningsfyldte kulturoplevelser!

Så hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi du får en flot og velholdt villa med en beliggenhed helt i top, hvor du stadig har mulighed for at sætte dit helt eget præg på hjemmet og haven!

Lyder det spændende? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

PSST! Vi har et lavt salær, men den skarpeste markedsføringspakke. Kontakt os på 20 64 79 01 hvis du vil høre mere om at sælge bolig gennem os, eller find os på Vesterbro 18, 9000 Aalborg.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.