Parkvej 3, st., 9000 Aalborg

Stor lys lejlighed med egen terrasse og parkering i det centrale Aalborg

Highlights

- 3 - værelses lejlighed / minder mere om et enderækkehus
- 72 kvm.
- Egen vaskemaskine
- Stor terrasse med eftermiddag/aftens sol
- Egen parkering
- Eget depotrum
- Cykelkælder
- Husdyr tilladt
- I det centrale Aalborg med kort afstand til det hele

Velkommen inden for i denne skønne 3 - værelses 72 kvm store lejlighed med sydvestvendt terrasse i Aalborg, hvor du nemt kan skabe dig et nyt dejligt hjem!

Boligen er perfekt til et ungt par, en lille familie eller pensionisten, som ønsker en lejlighed, der er indbydende og indflytningsklar. Der er en rigtig god planløsning, fordi du fra gangen kan tilgå alle rummene: bad, de to værelser, stuen og køkkenet. De flotte trægulve løber gennem hele hjemmet, og det første du møder er det fuldt funktionelle køkken på højre hånd med stort køleskab og opvaskemaskine. Der er tilmed spiseplads - en rar løsning i hverdagen.

De to værelser kan fungere som både soveværelse og kontor eller fritidsrum, og der er et pænt lysindfald i begge værelser. I stuen er der gode muligheder for at indrette flere afdelinger, således at spisepladsen kan være i den ene ende, mens afslapningsområdet med hjørnesofa og tv-hjørne nemt kan være i den anden uden, at det går ud over det luftige indtryk, som lejligheden giver.

Fra stuen kan du tilgå den dejlige terrasse med god plads til havemøbler, og et anlagt bed kan tilføre udendørsområdet et fint grønt udtryk. Terrassen er omkranset af et rækværk, der sikrer privatliv og ro, og her kan du nemt nyde mange soltimer under åben himmel.

Byggeåret for den røde murstensejendom er 1984, og der hører egen parkering til boligen. Herudover er der også et stort kælderrum og cykelkælder til rådighed, og ejendommen har endda haveredskaber til fri afbenyttelse.

Hjemmet ligger lige ved busser, der alle går ind til Kennedy og midtbyen, du er tæt på mange indkøbsmuligheder, og trækker naturoplevelsen mest, er der flere parker i nærområdet. Derudover er der ikke langt til hverken dagtilbud, uddannelsesinstitutioner eller folkeskoler.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi:

- Den er rummelig og har en god planløsning
- Den har en attraktiv beliggenhed
- Der er egen stor terrasse

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.